Eski futbolcular dostluk maçında

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıl dönümü nedeniyle İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis müdürleriyle, eski futbolcular ve basın mensupları arasında dostluk maçı yapıldı.

İzmir Valisi Cahit Kıraç ile ve İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın da izlediği maçı basın mensupları 16-15 kazandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İzmir polisi- İzmir basını futbol karşılaşması Balçova İş Bankası Tesisleri Halı Sahasında oynandı. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıl dönümü nedeniyle İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis müdürleri, eski futbolcular ile İzmir'de görev yapan basın mensupları arasındaki dostluk maçı çekişmeli geçti. Hasan Şaş, Hakan Ünsal ile Ali Gültiken, polis muhabirlerinin takımında yer alırken, Ümit Davala, Vedat İnceefe ve Yusuf Tokaç emniyet müdür yardımcılarıyla polis takımı için mücadele etti. İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın da izlediği maçı gazeteciler, Hasan Şaş'ın attığı 15 gol sonunda 16-15 kazandı. Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'da maçın ilk 10 dakikasında forma giydi. Bol gollü ve çekişmeli geçen maç sonunda kazanan iki takımın dostluğu oldu. Maçın ardından Vali Kıraç ile Emniyet Müdürü Yılmaz dostluk maçına katılan eski futbolculara plaket verdi.