Emniyet'ten sonraki ilk röportajı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in, Tanju Çolak'ı yasa dışı yollardan dinlettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Türk futbolunun iki önemli yıldızı aynı zamanda 25 yıllık dostlar, peş peşe emniyete gelip, biri sanık diğeri mağdur sıfatı ile ifade verdi. Tanju Çolak, ilk kez açıklamalarda bulundu.

Sabah'a konuşan Tanju Çolak çarpıcı açıklamalar yaptı.

*Tanju Bey, Emniyet'e gittiniz, Rıdvan Dilmen ile orada karşılaştınız mı?
Yok hayır karşılaşmadım.

*Peki ilginç bir suçlama var, siz mağdur olduğunuzu söylüyorsunuz, sanık tarafında ise 25 yıllık dostunuz, belki de hayattaki en iyi arkadaşınız Rıdvan Dilmen var, Rıdvan Dilmen de bu sabah serbest bırakıldı, bu saate kadar görüşme fırsatınız oldu mu kendisiyle?
Yok maalesef görüşemedim henüz.

*Peki görüşecek misiniz? Yani arada bir küslük var mı?
Hayır hayır bir küslük yok, neden küslük olsun. Biz Rıdvan ile çok eski dostuz, küsmedik. Sadece emniyetten sonra kendisiyle görüşmedim ama bu görüşmeyeceğim anlamına gelmez.

*Yani "arkadaşlar arasında böyle şeyler olur" mu diyorsunuz?
Yok, "arkadaşlar arasında böyle şeyler olur" da demiyorum tabii.

Tanju Çolak'ın 2007'de Rıdvan Dilmen ile ilgili sözleri:

FENERBAHÇE'YE RIDVAN İÇİN GİTTİM

Rıdvan ile hem karşılıklı hem de yan yana oynadınız. Ona rakip olmak mı yoksa aynı takımda olmak mı? Hangisi daha keyifli?

Rıdvan'la birlikte oynamak çok zevkliydi. Zaten Fener'e gelmemdeki en büyük nedenlerden biri de Rıdvan'ın olmasıydı. Ancak kerata çok sakatlanırdı, doya doya oynayamadık. Rıdvan bir anda yavaşlayıp sonra aniden hızlanabilen, şu an dünyada benzeri olmayan bir yetenekti.