Beşiktaş Trabzonspor hazırlıklarını sürdürüyor

Beşiktaş, Süper Lig'in 29.haftasında evinde Trabzonspor derbisi hazırlıklarını Nevzat Demir Tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Türkiye Süper Lig'in 28. haftasının açılış maçında deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, 29. haftada sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenmana futbolcular ısınma hareketleri, düz koşu ve istasyon çalışması ile başladı. Daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç ile tamamlanan antrenmana, tedavilerine devam edilen Tabata, Tello, Nihat Kahveci, Ramazan Özcan, Ernst ve İbrahim Kaş katılmazken, Nobre ile Ferrari'nin ise takımdan ayrı koşu yaptıklarının bilgisi verildi.

Öte yandan Teknik Direktör Mustafa Denizli yaptığı açıklamada Süper Lig'in averaja kalmayacağını ve şampiyonu puan farkının belirleyeceğini ifade etti. Ayrıca Denizli, Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve sahadan 3 puan ile ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Beşiktaş'ın yarın oynayacağı Trabzonspor maçının kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ekrem Dağ, Rıdvan Şimşek, İbrahim Kaş, Fabian Ernst, Necip Uysal, Serdar Özkan, Uğur İnceman, Michael Fink, Mert Nobre, Yusuf Şimşek ve Bobo.