Beşiktaş Mustafa Denizli ile 1 yıl sözleşme uzattı

Beşiktaş kulübü Mustafa Denizli'nin sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Mustafa Denizli 1 yıl boyunca Beşiktaş'tan 2.5 milyon avro alacak.

Beşiktaş’ın gelecek yıl da teknik direktörü... Başkan Yıldırım Demirören ve asbaşkan Serdal Adalı ile deneyimli teknik adam dün Ümraniye’de buluştu. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’a çifte kupa kazandıran Denizli’ye 3 yıllık sözleşme uzatması önerildi. Ancak Denizli 1 sezonluk anlaşma prensibini bozmadı ve 5 dakika içinde 1 yıllık anlaşma konusunda uzlaşmaya varıldı.

Çifte şampiyonluğun ardından görevi bırakmayı düşünen ancak yönetimin yoğun baskısı sonucunda bu sezon da takımı çalıştıran Denizli’nin sezon içinde yaptığı bazı açıklamalar gelecek sezon Beşiktaş’ı bırakacağı şeklinde yorumlanıyordu. Ancak özellikle son dönemdeki söylemleriyle bu iddiaları yalanlayan Denizli, önceki günkü idmanda Kartal’la yeniden anlaşacağının sinyallerini vermişti.

İlk sezon 8 ay için 1.5 milyon ve bu sezon da 2.5 milyon Euro ücret alan Denizli, gelecek sezon da 2.5 milyon Euro kazanacak. Resmi imzayı bugün atması beklenen Denizli, en geç F.Bahçe maçı sonrası sözleşme imzalayacak.

Sivok: İşleri karıştırdık

Kara Kartal'ın Çek stoperi Thomas Sivok şampiyonluğa inanıyor. Matematiksel şansları sürdüğü müddetçe yarışı sürdüreceklerini belirten Sivok, şunları söyledi: “Takımdaki inanç üst düzeyde. Şansımız çok daha yüksekti ancak işi karışık hale getirdik. Şampiyonluğu istiyorsak tüm maçları kazanmalıyız. Trabzonspor maçı da bunlardan biri.”


Beşiktaş Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, son yıllarda bazı kulüpler tarafından ‘kardeş kulüp’ söyleminin moda haline getirildiğini, bu yaklaşımın Türk futboluna zarar vereceğini ifade etti. Toprak, tüm futbol dünyasının kardeşlik çatısı altında birleşmesi gerektiğini belirtirken, “Bazı kulüplerin, bazı kulüpleri ‘kardeş’ ilan edip, diğer kulüplere farklı bir tutum sergilemesi etik değildir. Kardeşlik adı altında başka takımlara katkı sağlamak bazı maçların şaibeli olduğunu düşündürür. Şike sadece parayla olmaz, gönül şikesi de olur. Birden fazla takımın ‘kardeş kulüp’ ifadesi altında bazı rakiplerine farklı yaklaşımlar sergilemesi de bir teşviktir” ifadelerini kullandı.