Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale hangi takımlar çıkacak ?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmaları bugün CSKA Moskova – İnter maçı ile başlayacak. Bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalar sonucunda 4 takım Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale adını yazdıracak.

Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale çıkacak 4 takım bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalar sonucunda belli olacak. İşte Şampiyonlar Ligi maç programı:

CSKA MOSKOVA – İNTER

İtalya temsilcisi İnter deplasmanda Rus temsilcisi CSKA Moskova ile bugün saat 19.30’da karşılaşacak. İtalya’da oynana ilk maçı Jose Mourinho yönetimindeki İnter 1-0 kazanmıştı. Rusya’da oynanacak karşılaşmada İnter’de eksik bulunumazken ev sahibi CSKA Moskova’da kart cezalısı olan Milos Krasiç ve Yevgeni Aldonin bugün forma giyemeyecek.

Bu eşleşmede tur atlayan taraf, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona – Arsenal eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

BARCELONA – ARSENAL

Şampiyonlar Ligi’nin belki de en heyecanlı geçecek karşılaşması Barcelona ile Arsenal arasında oynanacak. İlk maç 2-2’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Şampiyonlar Ligi Kupası’nı geçen sene müzesine götüren Barcelona, aynı başarıyı bu sene de göstermek istiyor.

Barcelona’da Puyol, Pique, İniesta, Zlatan İbrahimoviç bugünkü maçta forma giyemeyecek.

İngiliz ekibi Arsenal’de ise Cesc Fabregas, William Gallas, Andrey Arşavin ve Alex Song bugünkü Şampiyonlar Ligi maçında forma giyemeyecek.

MANCHESTER UNİTED - BAYERN MÜNİH


Şampiyonlar Ligi’nin diğer önemli maçı yarın saat 21.45’te Manchester United ile Bayern Münih arasında oynanacak. Almanya’da oynanan ilk karşılaşmada ev sahibi Bayern Münih son dakikada bulduğu golle Manchester United’ı 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Old Trafford'da oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde, ev sahibi Manchester United’ın başarılı golcüsü Wayne Rooney’nin oyanayıp oynamayacağı henüz belli değil. Manchester United’da Rooney dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Alman ekibi Bayern Münih’te Arjen Robben’in yarınki Şampiyonlar Ligi maçında oynaması bekleniyor.

BORDEAUX – O. LYON

Yarın saat 21.45’te Şampiyonlar Ligi’nde iki Fransız ekibi karşı karşıya gelecek. İlk maçı 3-1 kazanan Lyon, sahaya büyük bir avantaj ile çıkacak. Lyon ezeli rakibi Bordeaux karşısında iyi bir skor elde edip adını Şampiyonlar Ligi yarı finaline yazdırmak istiyor.

Bu eşleşmenin galibi, Manchester United – Bayern Münih eşleşmesinin galibi ile Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşı karşıya gelecek.