Trabzonspor Dergisi'nin Nisan Sayısı Yine Dopdolu

Trabzonspor'un resmi yayın organı olan Trabzonspor Dergisi'nin Nisan ayı sayısı çıktı.

Yayın hayatına başladığı günden beri Bordo-mavili taraftarların büyük ilgiyle takip ettiği Trabzonspor Dergisi'nin 76. sayısı yine dopdolu. Derginin bu ayki sayısına kapak konusu Burak Yılmaz. "Babasının fırçasıyla futbola döndü" başlıklı röportajıyla Burak'ı daha yakından tanıma fırsatı bulacak olan Bordo-mavili taraftarlar futbolcu hakkında merak ettikleri soruların cevaplarını bu röportajda bulabilecekler.
Trabzonspor Dergisi'nin Nisan ayı sayısında Bordo-mavili taraftarlar Tunga Liman'ın "Yemekteyiz birbirimizi", Avukat Emin Algan'ın "Günü Kurtaran Hukuk", Rasim Mövsümoğlu'nun "Şampiyonluk Hasreti Büyüklüğe Engel mi?", Halil Yazıcıoğlu'nun "Hoca Vahid'in Düşüşü Üzerine", Necmeddin Kemal'in "Tutarlılığın Verimi Trabzonspor", Devrim Hacısalihoğlu'nun "Parlayan Kalplerde Olimpiyat Ateşi" başlıklı yazılarını keyifle okuyabilecekler.
Trabzon Futbolu'nun iki büyük ismi olan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in hocası olan bir çok sporcu ve eğitimci yetiştirmiş olan dev isim Hayri Gür, Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Şeref Çiçek, Trabzonlu ressam, yazar ve yönetmen Tayfun Pirselimoğlu ve Judocu Aynur Samat'la yapılan söyleşiler ilgi çekmesi beklenen röportajlar arasında yer alıyor.
Ayrıca bol içerikli olan dergide, okurlar, Ömer Aysan Barış'la yapılan üç sayfalık anketi, Serkan Balcı'nın Trabzoncell kullanıcılarının sorularına verdiği yanıtları, eski futbolcu Karel Rada'nın şimdi nerede olduğunu ve yine eski bir futbolcu olan Shota Arveladze hakkındaki derlemeleri bulabilecekler. Bordo-mavili taraftarlar fırtına çocuk sayfasına büyük ilgi gösterecekler.
Onur Recep Kıvrak'ın posteri de Trabzonspor taraftarına hediye edilecek.