Tff'den Diyarbakırspor'a cevap

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer'in açıklamalarında daha dikkatli davranması gerektiğini söyledi.

Milliyet Gazetesi'nin "Yılın Sporcusu" ödül törenine katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Sümer'in bugün federasyon ve MHK Başkanı Oğuz Sarvan ile ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili olarak, "Çetin kardeşim, Turkcell Süper Lig'de önemli bir kulübün başkanı. Sezon sonunda biraz duygusallıklar oluyor. Sorumlu bir mevkide. Dikkat etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Lütfi Arıboğan, spor yöneticiliğinin sorumluluk istediğini ifade ederek, "Şikayet ettiği bazı şeyler olabilir, gelir bize anlatır, inceleriz. Haklı olduğu taraflar varsa, tedbir alırız. Haksız olduğu taraflarda ise kendisini uyarırız ama gerçekten çekişmeli ve zevkli bir lig oluyor. Kolay değil, her sezon daha çekişmeli hale geliyor. O nedenle, ligin sonu yaklaşırken aşırı duygusallıklara fırsat vermemek gerekir" diye konuştu.