Stepanov Trabzon'a geri mi dönecek

Trabzonspor'un eski savunma oyuncusu Milan Stepanov, bordo-mavili kulübü hiçbir zaman unutamadığını belirterek, "teklif gelirse seve seve kabul ederim" diye konuştu.

Savunmaya ciddi takviyeler yapmayı düşünen teknik direktör Şenol Güneş'in, 2006-2007 yılları arasında bordo-mavili formayı giyen Stepanov'u gündemine aldığı öğrenildi.

Malaga'da kiralık olarak forma giyen futbolcu için bonservisini elinde bulunduran Porto ile temaslara başlayacak olan Trabzonspor, alternatif isimler üzerinde de duruyor.

Sırp savunma oyuncusu, Trabzonspor'un kendisinde her zaman önemli bir yerinin bulunduğunu belirterek, "bana teklif gelirse seve seve kabul ederim. Orada futbol hayatımın en güzel günlerini geçirdim" diye konuştu.

Faty Papy beğenildi

Güneş, Hollanda'nın Maastricht takımında kiralık olarak forma giyen Faty Papy ve Brüls'ün maçlarını izledi.

Özellikle Papy'i beğenen Güneş'in, bu futbolcuların bir kez daha izlenmesini istediği öğrenildi.

Sezon sonunda yabancı kontenjanının boşaltılması durumunda Papy'inin takıma dahil edilebileceği aksi taktirde bir yıl daha oynadığı kulübe kiralanabileceği belirtildi.

Trabzonspor, Cumartesi günü ligde Beşiktaş ile oynayacağı maçın ardından Antalya'ya geçecek ve kupadaki yarı final rövanş maçı öncesi burada kamp yapacak.