Rijkaard'dan oyuncularına gaz

Geçen hafta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduktan sonra şampiyonluk yarışında önemli bir darbe alan Galatasaray'da Teknik Direktör Rijkaard, oyuncularına "Kalan 7 maçı kazanın şampiyon olun. Rakipler elbet puan kaybedecek" diyerek moral vermeye çalıştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, dün idman öncesi yaptığı toplantıda "Kalan 7 maçı kazanın şampiyon olun. Rakipler elbet puan kaybedecek" diyerek oyuncularını motive etti
Son 2 maçta 6 puan kaybederek şampiyonluk yarışından epey uzak kalan G.Saray'da Rijkaard futbolcularına sürekli moral aşılıyor... Sivasspor maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalamaları gerektiğini belirten Hollandalı hoca, "Zirvedeki takımların birbirleriyle maçlar yapacak. Bizim de Bursa ile maçımız var. Yeter ki siz 7'de 7 yapın. Sonra şampiyonluğu kutlayın" dediği öğrenildi.

RİJKAARD 4-3-3 OYNATACAK

SİVAS karşısında mutlak 3 puanı hedefleyen G.Saray'da Frank Rijkaard bütün riskleri göze alacak ve sahaya 4-3-3 sistemiyle çıkacak. Orta alanı Sabri, Ayhan ve Elano'ya emanet edecek olan Hollandalı hoca, ileri uçta Keita, Giovani ve Jo'ya görev verecek. Sezon başından beri kamp yapmayan G.Saray, Sivas maçıyla başlayan maç öncesi kampa alınması kalan 7 maçta da geçerli olacak.

ELANO İLE JO SİVAS'A HAZIR

Galatasaray, Sivasspor ile bugün yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Teknik direktör Frank Rijkaard, ısınma hareketleriyle başlayan idmanda taktik ağırlıklı bir program uygulardı. Sivas maçında oynayıp oynamayacağı belli olmayan Elano ve Jo takımla birlikte çalıştı. Sakatlıkları bulunan Arda ve Kewell'ın tedavilerine devam edildi. Sarı-kırmızılılar, öğleden sonra özel uçak Sivas'a gitti.

Galatasaray için zorlu dönemeç!

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray, "Tama mı, devam mı" maçında Sivas ile deplasmanda karşılaşıyor. Saat 19.00'da başlayacak olan mücadele Lig TV'den yayınlanacak.