Galatasaray - Sivasspor maçına doğru

Turkcell Süper Ligi 28.Hafta kapanış maçında Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmamak için Sivasspor'u yenerek 3 puanı almak zorunda.Galatasaray Sivasspor maçı Lig Tv'de.

Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Galatasaray ligin 28.haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak. Bu karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Sivasspor – Galatasaray maçı Lig Tv’den naklen yayınlanacak.

Ligin 27.Haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe’ye yenilerek şampiyonluk yarışında önemli yara alan Galatasaray, şampiyonluk iddiasını sürdürebilmesi için Sivasspor’u yenmesi gerekiyor. Olası puan kaybında Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmuş olacak.

Ligin alt sıralarında düşmeme mücadelesi veren Sivasspor, sahasında ağırlayacağı Galatasaray’dan puan alma hesapları yapıyor. Geçtiğimiz sezonların aksine bu sezon başarılı bir grafik çizemeyen Sivasspor ligde daha fazla sıkıntı çekmemek için Galatasaray karşısına 3 puan parolasıyla çıkıyor. Bu sezon 2 kez teknik direktör değişikliğine giden Sivasspor, Galatasaray karşısında alacağı puan ya da puanlarla rahat bir nefes almış olacak. Sezon başında teknik direktörlük görevinden istifa eden Bülent Uygun’un yerine göreve getirelen Muhsin Ertuğral’ın da istifa etmesi üzerine geçtiğimiz hafta göreve başlayan Mesut Bakkal yeni takımıyla çıktığı ilk maçta Gaziantepspor’dan 1 puan almayı başarmıştı.

ARDA VE KEWELL OYNAYAMAYACAK


Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçında oyuna sakat olarak giren Arda Turan, ağrılarının artması nedeniyle bu hafta Sivasspor’a karşı forma giyemeyecek. Geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Harry Kewell da bu hafta takımdaki yerini alamayacak.

Galatasaray’da kart cezalısı olan Caner Erkin ve Milan Baros Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek diğer isimler.

TAKIMLARIN MAÇ KADROLARI:

SİVASSPOR
Petkoviç
Yasin Çakmak
Sedat Bayrak
Musa Aydın
Abdurrahman
İbrahim Dağaşan
Murat
Erman Kılıç
Keita
Cihan
Mehmet Yıldız

GALATASARAY
Leo Franco
Neill
Servet
Sabri
Hakan Balta
Mustafa Sarp
Mehmet Topal
Giovani Dos Santos
Keita
Elano
Jo