Galatasaray'a İran'dan teklif var

İran'ın Traktörsazi takımı hazırlık maçı için Galatasaray'a teklifte bulundu. Galatasaray'ın 4 gün içerisinde bu teklife resmi cevap vermesi bekleniyor. Teklif olumlu karşılanırsa Galatasaray özel maç için İran'a gidecek.

İran'ın Tebriz Traktörsazi Futbol Takımı Genel Müdürü Naser Şafak, Galatasaray ile hazırlık maçı oynamayı istediklerini ve bunun için görüşmeler yapmak üzere İstanbul'a temsilci gönderdiklerini ifade etti. Traktörsazi takımının maçlarından oluşan bir video klibin Galatasaray yetkilileriyle paylaşıldığı görüşmede, 23 Nisan Tebriz'de yapılması öngörülen maç için Galatasaray yönetiminin, 500 bin Dolar para ile 60 bin Dolarlık charter uçak ücretini ön koşul olarak koyduğu ifade edildi. Şafak, Galatasaray yönetiminin 4 gün içinde kesin cevabı kendilerine ileteceğini sözlerine ekledi.

İran Süper Ligi'nde 6.sırada bulunan Azeri takım, İran'da en çok taraftarı olan takım unvanını taşıyor.

Turkcell Süper Ligi’nde şampiyonluk için rakipleriyle kıyasıya mücadele eden Galatasaray’ın bu teklife ne cevap vereceği merak konusu. Galatasaray’ın 25 Nisan’da lider Bursaspor ile çok önemli maça çıkacak olması İran’dan gelen teklifin şimdilik gerçekleşemeyeceği yönünde.