Galatasaray'a Harry Kewell şoku

Turkcell Süper Ligi 28.Haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Harry Kewell şoku yaşanıyor. Galatasaray kafilesi ile Sivas'a gitmek istemeyen Kewell, yönetimi rest çekerek İstanbul'da kaldı.

Sivasspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Galatasaray, takımda kenetlenmeyi sağlamak amacıyla, maçta forma giyemeyecek Arda Turan, Caner Erkin ve Milan Baros’u Sivas’a götürme kararı aldı.

Fenerbahçe maçının kaybedilmesinin ardından bozulan moralleri yükseltmek ve takımda birlik beraberliği sağlamak amacıyla tam kadro Sivas’a gitmeyi planlayan Galatasaray Yönetimi Harry Kewell’dan gelen cevapla adeta şok oldu.

Avustralyalı yıldız oyuncu Kewell, sakatlığını bahane ederek Sivas’a gitmeyi ret etti. Tedavisinin İstanbul’da sürdüğünü ve İstanbul’da kalmak istediğini belirten Kewell, takımını Sivas deplasmanında da yalnız bıraktı. Kewell daha önce de takımını Trabzon deplasmanında yalnız bırakmıştı.

Galatasaray Yönetimi ile sözleşme konusunda anlaşamayan Harry Kewell, Galatasaray Yönetimi’nden gelen her teklifi geri çevirerek Galatasaray’a karşı cephe almaya devam ediyor.

Kewell’ın bu restine karşın Galatasaray Yönetimi’nin nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu.