Antalyaspor'da Belediye Hazırlıkları Başladı

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'de önümüzdeki hafta oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından pas çalışması yaptı. Gribal enfeksiyon geçiren Djiheoua, antrenmanı kenardan izledi.
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kırmızı-beyazlıların tecrübeli file bekçisi Ömer Çatkıç, Bursaspor kalecisi Ivankov'un penaltıda kendisine avantaj sağladığını söyledi. Kendisinin son ana kadar çizgide beklediğini ve bir ihlal yapmadığını söyleyen Çatkıç, "Ivankov topu biraz daha geriden atmış olsaydı belki de ben o topu kurtaracaktım. Görüntülerde Ivankov topu koyduktan sonra yan gözle hakeme gördü mü, görmedi mi diye bakıyor. 'Yedirdim' düşüncesi mutluluğu ile penaltıyı atıyor ve
gol oluyor" ifadelerini kullandı.
Bursaspor karşısında oynadıkları oyunun karşılığının puan ya da puanlar olduğunu belirten Özdilek, "Bursaspor karşısında ciddi anlamda pozitif futbol oynamaya çalışan bir Antalyaspor vardı. Hakem karalarıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum çünkü herkes her şeyi konuşuyor" dedi.
"Hakemin gördüklerine görmediklerine saygı duyuyorum ama Bülent hocanın çok formda olduğu bir dönem değil" yorumunda bulunan Özdilek, "Maçın hakemi çok ciddi anlamda hatalar yaptı. Hatalar insanlar içindir, olacaktır. Art niyet aramıyorum. Ama bu şekilde mağlubiyet almak bizi üzdü. Her maçtan dersler çıkartıyoruz" dedi.
Gazetecilerin "Bursaspor maçın da kural hatası yapıldı mı ? Maç tekrar edilmeli mi ?" sorusuna Özdilek, "Maçın tekrar edilmesi bizim isteğimizle olmaz. Prosedürün uygulanacağını düşünüyorum. Eski hakemler yorumlar yapıyor. Ancak bir bilgi kargaşası var. Bu kargaşaya girmek istemiyorum. Alınan her karara saygılı olacağız" yanıtını verdi.
Özdilek, sahalarında oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u maçını kazanarak Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Trabzonspor maçına moralli çıkmak istediklerini sözlerine ekledi.