Makakula iddialı konuştu

Türkiye gol krallığı yarışında 18 golle 1.sırada yer alan Ariz Makakula bugün oynayacakları Fenerbahçe maçında galibiyetle döneceklerini iddia etti.

Turkcell Süper Lig’de attığı 18 golle krallık yarışında uzak ara önde olan Ariza Makukula, bugünkü maçta F.Bahçe’yi sahasında yeneceklerini iddia etti. Bu sezon sarı-lacivertlilerde forma giyen 3 forvetten (Güiza, Semih, Gökhan Ünal) daha fazla golü bulunan Makukula şöyle konuştu: “Trabzon galibiyetine çok ihtiyacımız vardı. Moral bozukluğunu üstümüzden attık ve İstanbul’a kazanmak için geldik.”

Sarı Kanarya'nın Kayserispor ’patentli’ iki yıldızı Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, eski takımlarıyla oynanacak mücadele öncesi FB TV’ye çok çarpıcı açıklamalar yaptı:

M.TOPUZ:
“G.Saray’dan aldığımız 3 puanın anlam kazanması için Kayseri’yi yenmeliyiz. Beşiktaş’la oynayacağımız maça daha rahat çıkmak istiyoruz. Taraftarımıza G.Saray’ı yeneceğimizin sözünü vermiştik, bunu tuttuk. Şimdi sıra onlarda. Kayseri formda ancak onların desteğiyle bu maçı da kazanacağız.”

G.ÜNAL: “Kayseri galibiyet için gelecekler ama biz şampiyon olacaksak onları da yenmeliyiz. İnanıyorum ki onları puansız göndereceğiz. F.Bahçe-G.Saray maçlarını dışardan izler, merak eder ve heyecanlanırdım. G.Saray’ı yenmek inanılmaz bir duygu. Atmosferi yaşadığım için mutluyum.”

‘Birikmiş’ primler 3 puana endeksli!

Bugün Kayserispor karşılaşması, F.Bahçeli oyuncular açısından farklı bir önem taşıyor. G.Saray derbisinden sonra futbolculara, “Kayseri’yi de yenin, derbi primleriniz hesabınıza yatacak” diyen yöneticiler, sarı-lacivertli futbolcuların motivasyonunu arttırdı.

Diğer yandan sarı-lacivertli futbolcular dün tesislerle bayan voleybol takımının yarı final maçını izlediler. Galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan oyuncular ‘Şimdi de sıra bizde’ diyerek Kayseri’yi gözlerine kestirdiler.

Güiza son dakikada kadroda!

Bu haftadan beri idmanlara sakatlığı yüzünden katılamayan Güiza, son anda 11’e alındı. Son çalışmada, kendini deneyen İspanyol golcü daha sonra teknik direktör Daum’a son durumu hakkında bilgi verdi. Kendisini iyi hissettiğini söyleyen Güiza, hocasından Kayserispor maçı için ilk 11 sözü aldı.