Kartal'da Avro yerine TL hesabı

Beşiktaş yönetiminde Mustafa Denizli'nin sözleşme uzatılması Fenerbahçe Derbisine göre belirlenecek. Yönetim'de aynı zamanda avro hesapları kapanıp TL üzerinden sözleşmeler yapılacak.

Bu hafta içinde Mustafa Denizli'ye yeni sözleşme teklif etmeyi düşünen Beşiktaş yönetimi, Ankaragücü beraberliği sonrası fikrini değiştirdi. Görüşme F.Bahçe derbisinden sonra yapılacak
Ankaragücü beraberliğiyle zirve yarışında büyük yara alan Beşiktaş'ta yönetim kurulu, bu hafta içinde sözleşme uzatmayı istediği teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşmeleri iki hafta sonraya erteledi. Sezon sonunda görevi bırakıp Çeşme'ye döneceği iddia edilen tecrübeli çalıştırıcıya hafta içinde, "Üç sene daha takımın başında kal" teklifi götüren ve Ankaragücü karşılaşması sonrası masaya oturma hesapları yapan Beşiktaş Futbol Komitesi, Başkent'te alınan beraberlik sonrası planlarında değişikliğe gitti.

ÖNCE FENER'İ YENMELİSİN

Başkan Yıldırım Demirören'in bizzat yürüttüğü 'Denizli Operasyonu'nu Trabzonspor ve hemen ardından oynanacak Fenerbahçe derbisi sonrasına kadar beklemeye aldığı öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören'in, Mustafa Denizli ile pazarlık masasına siyah- beyazlı ekibin şampiyonluk yarışındaki durumuna göre hareket edileceği iddia edildi.

TL HESAPLARI YAPILIYOR
Bu arada düşünülen bir başka konu da hocanın yıllık kazancı... Tecrübeli çalıştırıcının 2.5 milyon Euro'luk ücretini TL'ye çevirip bir miktar indirime gitmenin hesaplarında olan Beşiktaş yönetimi, bununla ilgili nasıl bir tepki ile karşılaşacağını da şimdilik bilmiyor. Yeni dönemde para politikasını 'TL' üzerinden yürüten siyah-beyazlılar, iç transferde anlaştığı futbolcuların sözleşmelerini TL üzerinden yapılmıştı.