Hakkari Bayan Futbol Takımı Engel Tanımıyor

Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, evinde konuk ettiği Erzurum Albayrak Bayan Futbol Takımı'nı 2-0'lık skorla mağlup etti.

Bayanlar Bölgesel Ligi 4. Grup'ta yer alan Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, öğle saatlerinde Şehir Stadyumu'nda 2. lige yükselme maçında Erzurum Albayrak Bayan Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar büyük bir üstünlük sağlayan Hakkari Gücü, ilk yarıda rakibine zor anlar yaşattı. Hakkarili erkek taraftarların tezahüratları ile adeta coşan bayan futbol takımı, maçta büyük bir performans sergiledi. Erkek taraftarlar Erzurum Albayrak Takımı'nı da zaman zaman destekleyerek moral
verdiler. Taraftarlar, "Erzurum Hakkari sizinle gurur duyuyor" sloganları atarken, Hakkari Gücü Takımı Teknik Direktörü Tahir Temel, oyuncularına Kürtçe ve Türkçe taktik verdi. Fizik olarak kendilerinden büyük olan oyuncular karşısında üstünlük sağlayan Hakkari Gücü Takımı, ikinci yarıda üst üste 2 gol atarak taraftarlarını coşturdu. Maçı kazanan Hakkari takımındaki bayanlar daha sonra sahada el ele tutuşarak halay çekip, skoru kutladılar.
Erzurumlu Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Yener, Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı'nı kurun işadamı Sadrettin Güvener ve birçok taraftarın izlediği maçın ardından bir açıklama yapan Davut Sinanoğlu, Hakkari'nin Türkiye'nin 81 ilinden herhangi bir vilayeti olduğunu belirtti. Sinenoğlu, "Olağan üstü şartlar, olağanüstü durumlar Hakkari'de yok. Buraya gelen takımlar herhangi bir tedirginlikleri olmadan rahat bir şekilde gelmelerini istiyoruz. Hakkari'de herhangi bir sıkıntı yok.
Burada güzel bir maç sergilediler, her iki takıma başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Bir muhabirin 'Hangi takımı tuttunuz ?' sorusuna ise Sinanoğlu, "Tabi ki Hakkari" dedi.