Galatasaray gizlice kampa girdi

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın kararı ile oyuncular ve tekmik heyet tesislere kapanarak kampa girdi.

Galatasaray'da Adnan Polat kanunları dünden itibaren tesislere kapandı. Sarı- Kırmızılı takımın önce Trabzonspor, ardından Fenerbahçe'ye yenilmesi üzerine dizginleri ele alan Başkan Adnan Polat hafta içinde Teknik Direktör Frank Rijkaard'la yaptığı görüşmede takımın sezon sonuna kadar maçtan önce kampa alınacağını açıklamıştı. Polat'ın bu talimatı dün gerçekleşti ve Galatasaraylı futbolcalar dün akşam Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdiği söylendi.

Arda yarın yok! Elano&Jo belki

Galatasaray'ı Sivasspor'dan çok sakat oyuncuları sıkıntıya sokuyor. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı geçmeyen Arda dünkü idmana çıkmadı. Başarılı futbolcu Sivasspor karşısında oynamayacak ama arkadaşlarına destek için Sivas'a gidecek. Bu arada Elano hafta içinde düşen tırnağının neden olduğu ağrı, Jo ise üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle dün dinlendirildi. 2 futbolcu Sivas maçında oynayacak.

Ayhan'a ilk 11 yolu

Sarı Kırmızılıların tecrübeli orta saha oyuncusu Ayhan'ın Sivasspor maçında ilk 11'de oynaması bekleniyor. Orta saha oyuncularının F.Bahçe maçında gösterdiği performanstan memnun olmayan Rijkaard, Ayhan'a şans tanımayı düşünüyor. Deneyimli oyuncu, "Şans verildiği takdirde elimden geleni yapacağım" dedi.

Milan Baros'a yeni sözleşme yapılacak

G.SARAY Yönetimi uzun bir sakatlık dönemi geçiren Baros'a yeni sözleşme sunacak. Yönetim Çek futbolcuya sezon sonuna kadar göstereceği performansa göre sözleşme teklifinde bulunacak.