Tff 3. Lig

TFF 3. Lig 5. Klasman Gurubu'nun lideri Yeni Malatya Spor ekstra Play-off hazırlıkları için 11 Mayıs'ta Muğla'nın Fethiye ilçesine gidecek.

Klasman Grubu'nda hafta sonu Şanlıurfa Belediyespor, son hafta ise 72 Batmanspor'a konuk olacak Turuncu-yeşilli takımda yönetim, teknik heyet ve futbolcular ekstra Play-off'u düşünmeye başladı. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelirken, diğer yandan da ekstra Play-off'taki rakiplerin analizi yapılmaya başlandı.
Ekstra Play-off maçları öncesinde orta saha oyuncusu Tuncay Selçuk'un sakatlık şokunu yaşayan Yeni Malatya Spor'da, teknik patron Nihat Balan'ın, klasman grubunda oynayacakları son iki maçta sakatlık ve kart konusunda futbolcuları uyardığı kaydedildi. Balan'ın, futbolcularla yaptığı toplantıda, "Artık önümüzde ekstra Play-off var. Zorlu rakipler bizleri bekliyor. Önümüzde de 2 lig maçı var. Bu maçlarda sakatlık ve kart konusunda dikkatli olmanızı istiyorum. Ekstra play off'ta hepinize ihtiyacım var"
dediği öğrenildi.

"TUNCAY AMELİYAT OLACAK"
Diyarbakır Kayapınar Belediyespor karşılaşmasında girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan tecrübeli orta saha oyuncusu Tuncay Selçuk'un Malatya'da yapılan sağlık kontrolleri sonrası İstanbul'a gittiği kaydedildi. Tecrübeli oyuncunun İstanbul'da ameliyat olacağı, sezonu kapattığı kaydedildi.
Sakatlıktan kurtulan Volkan Keskin takımdan ayrı düz koşulara başlarken, Volkan Aydın ve Gökhan Erdöl'ün takıma kısa sürede uyum sağlaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

"SEYİRCİ KONUSUNDA DEZAVANTAJ OLACAK"
Ekstra Play-off hazırlıkları hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, ekstra Play-off'ta hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Özkan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Şanlıurfa Belediyespor'un kümede kalmak için bu maç son umudu olacak. Bu mücadelenin sert geçeceğini biliyoruz. Ancak ne olursa olsun biz, sahaya 3 puan için çıkacağız. Bizim de artık ligde bir iddiamız kalmadı. Bu saatten sonra ekstra play off'u düşünüyoruz. Maçlar
Muğla'nın Fethiye ilçesinde oynanacak. Maçlara seyirci gelmesi noktasında bir sıkıntımız olacak. Ancak Muğla'daki ve batıdaki Malatyalıları maçlara bekliyoruz. Seyirci açısından bir dezavantaj oldu. Daha yakın bir yer bekliyorduk. Ama ne olursa olsun elimizden gelen en iyi mücadeleyi vermeye çalışacağız" dedi.
Ekstra Play-off maçları öncesinde Muğla'nın Fethiye ilçesinde kampa gireceklerini kaydeden Özkan, "Fethiye'de otelimizi ayırttık. Türkiye Futbol Federasyonu'na 72 Batmanspor maçını 1 gün önce oynamak için müracaatta bulunacağız. Eğer olumlu yanıt alırsak 1 gün önceden kamp yapacağımız otele hareket edeceğiz. Ekstra Play-off'a iyi ekipler gelecek. Ciddi mücadeleler olacak ve zorlu geçecek. Biz kesinlikle ve kesinlikle bir üst lige çıkmak için gideceğiz. Gülen taraf olmak istiyoruz. Sezon başında gelecek
yılın takımını kurmak istiyorduk. Alınan sonuçlarla hedefler ve şartlar değişti. Bu hedefi 1 yıl erkenden gerçekleştirebilirsek, Malatya olarak sevineceğiz" diye konuştu.
(FD-BÇ-BÇ-S)