Bursaspor'un Başarısı Tescillendi

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor, kalite ve başarısını TSE ISO 9000 belgesiyle tescilledi

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor, kalite ve başarısını TSE ISO 9000 belgesiyle tescilledi. Böylelikle Yeşil-beyazlılar, Türk futbol tarihinde TSE kalite belgesi alan ikinci kulüp oldu.
Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törene Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Bursaspor İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı ve Bursasporlu yöneticiler, TSE Genel Müdürü Tahir Büyükhelvacıgil, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker ve taraftarlar katıldı. Bursaspor İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, kalite belgesini milli kuruluş olan TSE'den almanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bunu daha iyiye daha güzele götürmek sezon sonunda şampiyon olmakla olacaktır. İnşallah bunu da başaracağız. Bursaspor olarak
kalitemize güveniyorduk, bugün kalitemizi tescil ederek bir ilke daha imza attık" dedi.
TSE Genel Müdürü Tahir Büyükhelvacıgil ise başarının tesadüf olmadığını belirterek, "Ne yaptığınızı bilirseniz başarı gelir. Bunun altında kalite yönetimleri yatar. Kaliteli bir ekibiniz varsa, herkesin görev ve sorumluluklarını belirlerseniz, herkes görevini yapar ve başarı gelir. Bu belgenin sürdürülebilir olması son derece önemli. Bursaspor'un her zaman başarılı olan bir takım olduğunu biliyoruz. Bundan sonrada sistemini ve taraftarına kadar birlik beraberliğini oturtmuş bir takım olarak, her zaman
Türk futboluna örnek olacaktır. TSE bu belgeyi verirken asla bir maddi kazanç sağlamak amacı gütmemektedir. Asıl amacımız hizmet maksadıyla, daha kaliteli bir ortam oluşturmak için belge vermektir" diye konuştu.
Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Bursaspor'un kalite belgesini alarak, nasıl bir misyon ve vizyon sahibi olduğunu herkese gösterdiğini söyledi. BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker de, işadamlarının tarihi başarılar yolunda emin adımlarla ilerleye Bursaspor'un yanında olması gerektiğini dile getirdi.
TSE Genel Müdürü Tahir Büyükhelvacıgil, kalite belgesini Bursaspor İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı'ya verdi. Ayrıca, Bursasporlu yöneticiler tarafından TSE belgesinin alınmasında emeğe geçenlere plaket verildi.
Böylelikle Bursaspor, Türk Futbol tarihinde TSE kalite belgesi alan 2. kulüp oldu. Daha öncede, 1999 yılında Kayseri Erciyesspor, TSE belgesi almıştı.