Bursaspor'un Kalitesi Tescillenecek

Bursaspor'un yaklaşık 1 aydır sürdürdüğü TSE ISO 9000 kalite belgesini alabilmek için yaptığı çalışmalar Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu.

Toplantıya Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yanı sıra yöneticiler Haluk Özkyıcı, Mehmet Kara, İlhan Uslu, Ferruh Nayman, Selçuk Eren, Av. Öztürk Yazıcı, Kalite Birliği Derneği Başkanı Mustafa Karaman, Sigma Center Yönetim Sistemleri Uzmanı Yılmaz Atlaş ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kalite Birliği Derneği Başkanı Mustafa Karaman yaptığı konuşmada, Türkiye`de spor kulüpleri bazında ilk kez Bursaspor`un TSE ISO 9000 Kalite standardına sahip olması için yaklaşık 1 aydır çalışmaların devam ettiğini söyledi. Bursa'da yaşayan herkesin Bursaspor'a katkı sağlamasının bir görev olduğunu düşündüklerini anlatan Karaman, "Bu çerçevede yakalanan bu başarının tesadüfü olmadığını göstermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız incelemeler neticesinde zaten Bursaspor Kulübü işleyiş olarak
uluslar arası standartları yakalamış durumda. Bursaspor Yönetim Kurulu üyelerinin TSE ISO 9000 belgesini alabilecek yeterlilikteyiz demeleri bile çok önemli bir unsur. Bu anlayış ile çalışmalarımızı yaklaşık 1.5 ay içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kalite belgesini alarak Türkiye'de bir ilki başarmak istediklerini kaydeden İbrahim Yazıcı ise, "Bizler burada gelip geçiciyiz. Ama bizden sonra gelecek olan yöneticilere sistemli bir Bursaspor bırakmak zorundayız. Biz yaptığımız çalışmaları basına çıkarak çok fazla ön plana çıkarmadık. Netice itibariyle geldiğimiz günden beri ciddi çalışıyoruz. Bursaspor'un önü açık. Yakalanan bu başarıyı devam ettirmek çok önemli. Biz bugünlere geleceğimizi daha önceki açıklamalarımızda söylüyorduk. Çok şükür bugün
bunu kanıtladık. Umarım bu başarımız devam eder" diye konuştu.