Luca Toni Fener'e sıcak bakıyor

Bayern Münih'in Roma'da oynayan kiralık oyuncusu Luca Toni, 'Fenerbahçe'den ciddi teklif aldım ve Türkiye'ye sıcak bakıyorum'dedi.

Roma’da kiralık olarak forma giyen Bayern Münih’in İtalyan futbolcusu Luca Toni, Fenerbahçe’den teklif aldığını doğruladı. İtalya’nın Milano kentinde spor giyim markası Lotto’nun yeni kramponunun tanıtımına katılan Luca Toni, basın mensuplarının sorularını cevap verdi. Lotto’nun, dünyanın ilk ve tek bağcıksız kramponu Zhero Gravity’i Milano’da gerçekleştirdiği etkinlikte tanıttığı etkinlikte konuşan İtalyan Golcü, Türk futbolunu çok iyi tanımadığını ifade ederek sözlerine şunları ekledi;

TÜRKİYE SICAK BAKIYORUM

“Türkİye futbolunu, çok uzun açıklamalar yapabilecek kadar tanımıyorum. Ama Türkiye’de oynayan birkaç arkadaşımdan duyduğum kadarıyla biliyorum ki, Türk futbolunun iyi olduğunu söyleyebilirim. Fenerbahçe’den teklif aldığım doğrudur. Ancak benim B.Münih ile 1 yıl daha kontratım var. Ama Louis van Gaal orada olduğu sürece geri dönmem. Sezon sonunda başta Fenerbahçe olmak üzere bir kaç kulüpten aldığım teklifi değerlendireceğim. Ya Türkiye’ye gelirim ya da ülkemde oynamaya devam edebilirim. Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakıyorum.”dedi.

Liverpool’la Macit kapışması

Ada basını Fenerbahçe’nin Rangers’ın Cezayirli stoperini transfer etmek için İngiliz deviyle düelloya girdiğini öne sürdü

İskoç Glasgow Rangers’ın Cezayirli oyuncusu Macit Bougherra’nın menajeri Farid Raayad, Liverpool, Panathinaikos ve Fenerbahçe’nin “Sihirbaz” lakaplı stoperi transfer etmeye çalıştığını öne sürdü. Ada basını, ekonomik kriz içindeki Rangers’ın Bougherra’yı takımda tutmaya gücünün yetmeyeceğini belirtip, bu transferin gerçekleşmesi için 6 milyon poundun yeterli olduğunu yazdı. Daily Record’a konuşan menajer Farid Raayad ise “Üç kulüp ciddi şekilde Bougherra ile ilgileniyor. Liverpool bu takımlar içinde en güçlü aday ama Panathinaikos’un yanı sıra Fenerbahçe’yi de unutmamak gerek” dedi. İngiltere’de Charlton, S.Wednesday ve Crewe forması giyen Bougherra ise “Rangers ile sözleşmem 2012’de bitiyor ama daha erken ayrılabilirim” diye konuştu.

Akşam