Karabükspor'da Bolu Mesai Sürüyor

Bank Asya 1. Lig'de 33. hafta karşılaşmasında sahasında Boluspor'u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Yaşar Kaptan Çebispor sahasında çalışmalarını sürdüren kırmızı mavili ekibin idmanı Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut'ta takip etti. İdmanda ayrıca, denenmek üzere Beyaz Rusya Premier Ligi'nde mücadele eden FC Dnepr Mogilev takımının orta saha oyuncusu Gabriel Noah'da çalışmalara katıldı. Teknik direktör Yücel İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazartesi günü sahalarında yapacakları Boluspor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "Lig sonuna kadar kendimize yakışır şekilde maçlara
çıkacağız. Lig başında önümüze koyduğumuz hedeflerin fazlasını başardık. Önümüzde Boluspor maçı var, bunun hazırlıklarını neşe içinde sürdürüyoruz. Süper Lig'i ve şampiyonluğu garantilemiş bir takımın kalan maçlarına konsantre olması zor ama hedefimiz ilimizin plaka numarası 78 puana ulaşmaktır. Bu nedenle zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Boluspor maçından sonra şampiyonluk kupamızı alacağız. Bu maçı 3 puanla kapatıp sahadan mutlu şekilde ayrılmak istiyoruz" dedi.