Servet&Serdar takası gerçekleşiyor

Galatasaray yönetimi ile Hollandalı çalıştırıcının gelecek sezonda istenmyen oyuncu olarak görülen Servet Çetin Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Alt yapıdan müthiş oyuncu olarak çıkıp A Milli takıma kadar yükselen Serdar Özkan'dan faydalanamayan Beşiktaş Serdar Özkan'ı Galatasaray'a verip Stoper mevkine Servet'i isteyecekleri iddia edildi.

Beşiktaş yönetimi gelecek sezon için 3 kulvarda yarışacak takım kurma çalışmalarına hız kazandırdı. Stoper mevkisinde yabancı kontejanını boşaltmak isten Beşiktaş takımı Mustafa Denizli'nin önerileri doğrultusunda Galatasaray takımında istenmeyen adam olarak görünen A Milli Takım oyuncusu Servet Çetin'i bonservisi ile almak istiyor.

Servet Çetin'in 1 yıl daha Galatasaray ile anlaşması olması Beşiktaş yönetimini alternatif yollar denemesine yol açıyor. Galatasaray yönetimne Serdar Özkan'ı Servet Çetin'e karşılık verme önerisine Galatasaray yönetimi sıcak baktığı öğrenildi.

Servet Çetin'e ise yıllık 2 milyon euro teklifinde bulunulması Servet Çetin'i getirmek için iyi bir maddiyat olduğu açıklaması ve sıcak baktığı iddia edildi. Serdar Özkan ile bu hafta içinde masaya oturalacak şayet anlaşma sağlanamaz ise Galatsaray'ın bu oyuncuyu Servet Çetin ile takas edeceği bildirildi.