Barcelona İnter'i ağırlıyor

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Barcelona sahasında İnter'i konuk ediyor. Barcelona deplasmanda 3-1 yenildiği İnter'i Camp Nou'da yenerek adını Şampiyonlar Ligi finaline yazdırmak istiyor.

Barcelona ile İnter arasında oynanacak bu zorlu mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak. İlk maçı sahasında kazanan İtalya ekibi İnter, Barcelona karşısına daha rahat bir şekilde çıkacak.

Barcelona’nın İnter karşısındaki en büyük kozu; Nou Camp Stadı’nı dolduracak 100 bin kişilik taraftar grubu gösteriliyor.

Barcelona'nın savunma oyuncularından Gerard Pique; zorlu İnter maçında taraftar desteğinin son derece önemli olacağını belirterek; ''Nou Camp'ı daha önce olmadığı kadar coşkulu görmek istiyoruz. Umarım İnterli oyuncular, 90 dakika boyunca futbolcu olmaktan nefret ederler'' dedi.

İNTER CEPHESİ

İnter’de orta sahanın önemli isimlerinden Wesley Sneijder'in bugün Barcelona karşısında forma giyebileceği belirtildi. İnter’de başka bir sakat isim Goran Pandev’in de Barcelona karşısında forma giyebilecek duruma geldiği ifade edildi. Dejan Stankoviç ise kart cezası nedeniyle akşamki Barcelona maçında forma giyemeyecek. İnter’in yetenekli genç oyuncusu Mario Balotelli ise disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığı için Barcelona’ya karşı forma giyemeyecek.

BARCELONA CEPHESİ

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi Kupası’nı müzesine götüren Barcelona’da kaptan Puyol kart cezası nedeniyle İnter karşısında forma giyemeyecek. Barcelona’nın önemli isimlerinden Andres Iniesta ise sakatlığı nedeniyle İnter maçında takımdaki yerini alamayacak.

Barcelona; Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz sezon ve bu sezon oynadığı 22 maçta 17 gol atan Lionel Messi’den bu karşılaşmada çok şey bekliyor.

TAKIMLARIN MAÇ KADROLARI


İNTER
Julio Cesar
Maicon
Lucio
Walter Samuel
Javier Zanetti
Esteban Cambiasso
Sulley Muntari
Thiago Motta
Diego Milito
Samuel Eto'o
Goran Pandev

BARCELONA
Victor Valdes
Daniel Alves
Gabriel Milito
Gerard Pique
Eric ağabeydal
Sergio Busquets
Yaya Toure
Xavi
Lionel Messi
Zlatan İbrahimoviç
Pedro

Barcelona – İnter eşleşmesinden finale çıkan taraf, Şampiyonlar Ligi finalinde Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşacak.