Tff 3. Lig

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor (Yeni MalatyaSpor), sahasında oynayacağı Şanlıurfa Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Ekstra Play-off'u garantileyen Turuncu-yeşilli takım, hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan da klasman grubunda oynayacağı karşılaşmanın çalışmalarını yapıyor. Klasman grubu maçları sonrasında 1 günlük izin yapacak olan lider, daha sonra ekstra Play-off maçları hazırlıkları için Nevşehir ya da Kızılcahamam'da kampa girecek. Takımda kart cezalısı futbolcu bulunmazken, hafif sakatlıkları bulunan futbolcuların da klasman grubu müsabakalarında oynatılmayarak, tedavilerinin yapılacağı kaydedildi.

TEKNİK HEYETİN YÜZÜ GÜLÜYOR
Sezona sakatlık şokuyla başlayan Malatya Belediyespor'da teknik heyetin yüzü gülmeye başladı. Sezonun ilk yarısında Volkan Keskin'in sakatlanarak, 3,5 ay sahalardan uzak kalmasıyla başlayan sakatlık problemi, yeni transfer Gökhan Erdöl'ün Antalya kampında sakatlanmasıyla devam etmişti. Bu iki oyuncunun sakatlık şokunu atlatamayan teknik heyete bir kötü haberde Malatyaspor'dan transfer edilen Volkan Aydın'dan gelmişti.
Volkan Aydın'ın İzmir'deki kontrolünün ardından düz koşulara başlaması, ciddi sakatlık dönemi sonrası bazı maçlarda forma şansı bulmaya başlayan Gökhan Erdöl ve Volkan Aydın'ın performansları teknik heyetin yüzünü güldürmeye başladı.

HAZIRLIKLAR EKSTRA PLAY-OFF'A GÖRE YAPILIYOR
Klasman Grubu'nun 11. haftasında kendi sahasında Batman Petrolspor'u mağlup ederek, ekstra play off'u bitime 3 hafta kala garantileyen turuncu yeşilli takım, ekstra play off hazırlıklarına başladı. Klasman grubu'nun 13. haftasında kendi sahasında Şanlıurfa Belediyespor, 14. haftada ise deplasmanda 72 Batmanspor ile karşılaşacak olan lider, bu maçların bitiminin ardından 1 gün izin yapacak. İznin ardından takım ekstra play off maçlarının başlayacağı güne kadar Nevşehir ya da Kızılcahamam'da kampa girecek.


"YÖNETİM TAKIMA GÜVENİYOR"
Malatya Belediyespor'da yeni oluşan yönetim kurulu, takımın bütün antrenmanlarını takip ederek, tam kadro maçlara gitmeye başladı. Ekstra play off'ta takıma güvenen yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek, takımın moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalışıyor.
Konuyla ilgili İHA muhabirine bir açıklamada bulunan Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, "Bütün dikkatimizi ekstra Play-off'a çevirdik. Bu anlamda da takımımız çalışmalarını sürdürüyor. 11 Mayıs'ta kampa girmeyi düşünüyoruz. Ekstra Play-off'a en iyi şekilde hazırlanarak, hedefimiz olan 2. Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.