Samsunspor'un Ligde Kalma Hesapları

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, sahasında aldığı bir puanın rahatlığını yaşarken, deplasmanda Kartalspor karşısında galibiyet alarak kritik süreci atlamak istiyor.

Ligin bitmesine iki hafta kala sahasında Konyaspor karşısında bir puan almayı başaran Samsunspor, ligden düşme potasından tamamen kurtulmak için Kartalspor maçına odaklandı. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde çalışmalarına başlayan Kırmızı-beyazlı ekip düz koşunun ardından, top kontrol çalışmasına ağırlık verdi. Turgut ile Sercan'ın katılmadığı idmanda futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlenirken, yönetim kurulu üyeleri de çalışmada hazır bulunarak, futbolculara moral
verdi.
Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Konyaspor maçından futbol adına beklenen zevkin alınamamasına rağmen, skor açısından ligdeki diğer takımların sonucuna göre altın değerinde bir puanın kazanıldığını söyledi.
"Bu haftayı karlı kapattık" diyen Tan, "Son iki haftaya girdik. Kartalspor ve Orduspor'la karşılaşacağız. İki takımında ne Play-off ne de kümeden düşme gibi durumları var. Kartalspor maçına kazanmak arzusuyla çıkacağız. Orduspor ile de sahamızda dostane bir maç oynamak istiyoruz. Kartal maçı bizim için hala matematiksel olarak devam eden bir önem taşıyor" dedi.