Beşiktaş'ın Beş sözde yıldızı

Beşiktaş'ın geçen sezonda 2 kupa almasıyla bu sezon büyük hayal kırıklığına uğratması 5 sözde yıldızı gündeme getirdi.

Beşiktaş'ta geçen sezonda çifte kupa başarısı bu sezon gösterilemeyince gözler 5 yıldaza çevrildi. Nobre, Yusuf ve Serdar Özkan’ın yanı sıra büyük paralar ödenerek alınan Tabata ile Nihat, adeta yokları oynadılar.

Süper Lig’in yanı sıra kupa ve Avrupa’da da başarısız olan Beşiktaş’ta Nihat, Tabata, Nobre, Yusuf ve Serdar Özkan performanslarıyla hayal kırıklığı yaşattı. Geçen sezonu lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası’yla kapatan Siyah-Beyazlılar, bu yıl eli boş kalırken bu 5 oyuncu birçok maçta sakatlıkları veya hastalıkları nedeniyle takımlarını yalnız bırakırken, toplamda 10 gole imza atabilme başarısı gösterebildiler.

8 MİLYON EURO ADETA HEBA OLDU
Kartal’ın en çok beklenti içine girdiği, ancak herhangi bir katkısını görmediği isim Tabata oldu. Delgado’nun yokluğunda 8 milyon euro ödenerek alınan Sambacı, 20 resmi maçta sadece 2 gol attı. 7 yıl sonra yuvasına dönen Nihat en büyük ikinci hayal kırıklığı oldu. İspanya’dan büyük umutlarla dönen yıldız, 29 maçta resmi forma giymesine rağmen sadece 4 gol attı.

BEŞİKTAŞ’TAKİ EN KÖTÜ SEZONU

Geçen sezon futboluyla beğeni toplayan Yusuf Şimşek asistleri ve golleriyle takımı adeta taşımıştı. Ancak bu sezon 21 resmi maçta 1 kez gol sevinci yaşayabildi. Nobre de diğer yıldızlara uyup Beşiktaş’taki en kötü sezonunu geçirdi. 18 lig maçında sadece 1 gol atabildi. Serdar Özkan da yine benzer bir performansla Siyah-Beyazlılar’da istenmeyen adam noktasına geldi.