Ahmet Çakar ve Murat Şahin canlı yayında kapıştı

KANALTÜRK ekranlarında yayınlanan Son Kale isimli programa Ahmet Çakar ve Kasımpaşaspor kalecisi Murat Şahin arasında geçen tartışma damga vurdu.

Serhat Ulueren'in sunduğu Ahmet Çakar ve Reha Muhtar'ın yorumlarıyla katıldığı Son Kale'de bilerek gol yedin tartışması çıktı.

Telefonla yayına bağlanan Kasımpaşaspor kalecisi Murat Şahin, Fenerbahçe maçının ardından Ahmet Çakar'ın yaptığı yorumu eleştirdi.

Başlarda Ahmet Çakar'a "Sizinle konuşmak bile istemiyorum" diyerek çıkışan Murat Şahin, bu konuyla ilgili sürekli telefonlar aldığını belirtti.

Uzun süren tartışmaların ardından "Son haftalara gelindiği zaman konuşmalarınıza biraz dikkat etmeniz lazım" diyen Murat Şahin, Ahmet Çakar'ı kızdırdı.

Murat Şahin'in konuşmalarınıza dikkat edin lafını bir kaç defa tekrarladığını vurgulayan Ahmet Çakar, "Bir dada söyledin, iki defa söyledin. Üç, beş oldumu bu ters olur. Ben söylemişim kardeşim, diyorum ki; Leo Franco, Murat tabiki kasten yemediler diyorum. Banane 50 kişi seni ararsa arasın ama şu olmaz; kaleciliği bilmiyorsan konuşma şimdi bunlar ters laflar. Yarın birgün murat hakem kararına elini kaldırdığı zaman yarım saat program yaparım. Hakemliği bilmiyorsan konuşma demiyorum ben ona dediği gibi. Şimdi bunlar yakışı kalmıyor. Şimdi burda sessiz kendimizden küçük bir arkadaşımızın konuşmalarına susuyorsak şu anda onun biraz üzgün olduğuna veriyoruz ama 4-5 defa bir şeyi tekrar etmesi de hoş olmadı" diye konuştu.

İŞTE O ANLAR