Tff 3. Lig

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Kayapınar Belediyespor, Cumartesi günü Yeni Malatyaspor'la sahasında oynadığı maçı berabere kapatmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Yeşil-sarılı takım, Cumartesi günü sahasında oynadığı Yeni Malatyaspor maçının son dakikasında yediği golle maçta 2 puan bıraktı. Kayapınar Belediyespor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş, son dakikada gol yemelerini futbolcuların rehavete kapılmalarına bağladı.
Teknik Direktör Seyithan Özdaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Grubumuzun lideriyle oynadığımız maçta üstün olan biz, galibiyet arayan biz olmamıza karşın sahamızda son maçımızda berabere kalmamız bizleri fazlasıyla üzdü. Maça çok iyi başladık. 5. dakikada attığımız golle 1-0 öne geçtik. İlk yarıyı öyle kapattık. Maçın ikinci yarısına yine aynı tempoyla başladık. Ama galibiyetin verdiği rehavet futbolcularımı oyundan düşürdü. Maç son dakikasına bile bizim 1-0 galibiyetimizle girdi. Ama ne
yazık ki uzatma dakikalarında yediğimiz şansız bir golle maçı berabere bitirdik. Rakibimiz lider olmasına karşın bizden üstün bir oyun sergilemedi, üstünlük göstermedi. Üzüldüğümüz nokta o. Sağlık olsun. Ligde durumumuz iyi. Bir korkumuz yok. Olan olmuştur. Daha dikkatli olmamız gerekiyordu" dedi.