Premier Lig'de Yılın En İyisi: Wayne Rooney!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen İngiliz yıldız Wayne Rooney, ülkede yılın en iyi futbolcusu seçildi.

  Bu sezon attığı toplam 34 golle Manchester United ' ı adeta tek başına sırtlayan İngiliz yıldız Wayne Ronney , Profesyonel Futbolcular Birliği ( PFA ) tarafından İngiltere ' de yılın en iyi futbolcusu ö ; dü ; lü ; ne layık gö ; rü ; ldü ; . İngiltere Milli Takımı ' nın da formasını giyen genç ; yıldız oylamada Cesc Fabregas ( Arsenal ) , Didier Drogba ( Chelsea ) ve Carlos Tevez ( Manchester City ) gibi isimleri geride bıraktı .
Ö ; dü ; l ü ; st ü ; ste 4 . kez Manchester United ' lı bir futbolcuya gitmiş oldu . Bundan ö ; nceki 3 yıl da ö ; dü ; lü ; Cristiano Ronaldo ( 2 kez ) ve Ryan Giggs kazanmıştı .
2010 Dü ; nya Kupası Finalleri ' nde İngiltere Milli Takımı ' nın en ö ; nemli ismi olması beklenen 24 yaşındaki Wayne Rooney sakatlığı nedeniyle ManU ' nun hafta sonu Tottenham ' la oynadığı ve 3-1 kazandığı karşılaşmada forma giyememişti .
Bu arada , PFA tarafından yılın en iyi genç ; futbolcusu ö ; dü ; lü ; ne ise Aston Villa formasıyla bu yıl dikkatleri ü ; zerine ç ; eken James Milnar layık gö ; rü ; ldü ; .
( ERS-ERS-S )