Keita'yı Allah korudu

Galatasaray-Bursaspor maçının 89. dakikasında kaleciye geri pası vermek isteyen Keita, neredeyse kendi kalesine gol atacaktı.

  &ldquo ; Leo Franco F . Bahç ; e ' den bilerek gol yedi&rdquo ; , &ldquo ; Bobo da penaltıyı bilerek kaç ; ırdı&rdquo ; diyen komplo severlerin hevesleri kursağında kaldı .

Negatif her tü ; rlü ; sö ; ylentiyi ' gerç ; ekmiş ' gibi algılayan ve hayal gü ; cü ; yle soslayıp mü ; thiş komplo teorileri ü ; reten spor kamuoyuna en gü ; zel cevabı 105 yıllık mazisiyle Tü ; rkiye ' nin ü ; ç ; bü ; yü ; ğü ; nden biri olan G . Saray verdi .

Komplo teorisi şuydu : Eğer F . Bahç ; e Kasımpaşa ' yı yenerse , G . Saray F . Bahç ; e ' nin liderliğini engellemek iç ; in maç ; ı Bursa ' ya bırakacaktı . Hafta boyunca her yerde bu sö ; ylenti dolaştı , durdu . Spor dü ; nyası , F . Bahç ; e nefreti dolayısıyla G . Saray ' ın bu yola başvuracağından emin gö ; zü ; kü ; yordu .

Ama olmadı işte! G . Saray ile Bursa ' ç ; atır ç ; atır ' bir 90 dakika ç ; ıkardı . Kazanmak iç ; in her yolu denediler . . G . Saray boşuna G . Saray olmadığını gö ; sterdi . Bursa da . . F . Bahç ; e , 1 puan farkla zirveye oturdu ve bunu şampiyonluk yolunda G . Saray ' ın desteğiyle bü ; yü ; k avantaj yakaladı .

Hele ki , 89 . dakikada Keita ' nın bir pozisyonu vardı ki , Fildişili yıldızı ve hepimizi resmen Allah korudu . Ali Tandoğan ' ın sağ kanattan gö ; nderdiği uzun topa yü ; kselen Keita , kafayla kontrolsü ; z bir geri pas verdi . Neredeyse gol olacaktı . Santimle kornere ç ; ıktı .

MUHTAR VE TOROĞLU

Dü ; şü ; nü ; n , Keita orada kendi kalesine golü ; atsa kim bilir hangi sö ; ylentiler ç ; ıkacaktı . En ö ; nemli kalemler neler sö ; yledi son 5 haftada , hatırlayın . Reha Muhtar , F . Bahç ; e ' nin G . Saray ' a attığı golü ; Leo Franco ' nun bilerek yediğini ö ; ne sü ; rdü ; . Geç ; en hafta Erman Toroğlu , Bobo ' nun F . Bahç ; e ' ye penaltıyı Alex ' in etkisiyle kaç ; ırdığını aç ; ıkladı . Eğer bir de Keita şu hatayı yapsa , F . Bahç ; e ' nin muhtemel şampiyonluğu Franco-Bobo-Keita ü ; ç ; lemesiyle anılacaktı .

Ne kadar seviyoruz aklımızdan geç ; en her şeytanlığı gerç ; ek sanmayı . Dedik ya , F . Bahç ; e ' yi ve Keita ' yı Allah korudu!