Kayseri Erciyesspor, Galibiyete Kilitlendi

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor, son haftalarda yaşadığı şansızlıkları, Gaziantep Büşükşehir Belediyespor maçıyla üzerinden atarak ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Bank Asya 1. Lig'in 31. haftasında son dakikada kendi kalesinde yediği gol ile Giresunspor ile 1-1 berabere kalan ve geride bıraktığımız haftada ise Altay'a yine son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup olan Kayseri Erciyesspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılarak hem şanssızlıklara son vermek hem de ligde kalmayı garantilemek istiyor.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi mücadele gösterilen Altay karşılaşmasında, pozisyon bulduklarını ancak bunu değerlendiremediklerini söyleyerek, son dakikada kalelerinde gördükleri gol ile mağlubiyet aldıklarını ve üzgün olduklarını dile getirdi.
Yaşanılan şansızlıkları üzerlerinden atarak 33. haftada kendi sahasında ağırlayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında mutlak galibiyet hedeflediklerini belirten Devrim, "Kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada 3 puan alarak son noktayı koyacağız. Alacağımız galibiyet ligde kalmayı garantilemiş olacağız. Bunu başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.