Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall antrenman sahasında teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak antrenman yaptı. Sarı- kırmızılı ekip antrenmana ısınma ve açma germe çalışması ile başladı. Bursaspor karşılaşmasında ilk on birde görev verilen oyuncular salon ve sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar.
Antrenmanın geri kalan kısmında ise Bursaspor karşısında forma giymeyen futbolcular teknik ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Servet Çetin antrenmanın tamamında yer alırken, Harry Kewell ise bir kısmında takımla birlikte çalıştı.
Sağ ayak başparmağında darbeye bağlı hematom olan Arda Turan, sağ kalça dış yanına aldığı darbe nedeniyle ağrısı olan Emre Güngör, sol baldır adalesinde sertlik ve ağrısı olan Caner Erkin ile sağ diz iç yan bölgesinde ağrısı olan Aykut Erçetin sağlık merkezinde yapılan tedavilerinin ardından dinlendirildiler.
Gökhan Zan üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle tedavi edildikten sonra dinlendirildi. Emre Aşık tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.
Ali Turan, kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.