Erzurum Unıversıade 2011 Sponsorlukları Hakkında, Şirket Temsilcilerine Bilgi Verildi

27 Ocak - 6 Şubat 2011 tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan 25

27 Ocak - 6 Şubat 2011 tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesi İstanbul'da yapılan toplantıda, oyunların sponsorlukları hakkında şirket temsilcilerine bilgi verildi.
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesi, İstanbul'da The Ritz Carlton Otel'de, ''Anadolu'nun zirvesinde buluşalım. Markanızı zirveye taşıyın'' başlığıyla, toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Türkiye'nin dünyada büyük yankı uyandıran spor organizasyonlarına başarıyla ev sahipliği yaptığını söyledi. Bu organizasyonların kazanılan Dünya, Avrupa ve Olimpiyat madalyaları kadar değerli olduğunu belirten Akgül, "Ev sahibi olduğumuz her yeni organizasyonla
Olimpiyatları düzenlemeye bir adım daha yaklaşıyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak'ın verdiği büyük destek sayesinde organizasyonun hiçbir eksiği yok. Türkiye, bu dev organizasyonunda, Türkiye'nin dev markalarıyla yan yana yürümelidir. Markalarımız da 2011'in Türkiye'ye getirdiği fırsatı iyi değerlendirmeli. Yaş ortalaması 25 olan bu ülkeye hepimizin borcu var. Gelin bu ülkenin genç yeteneklerine, spor organizasyonlarına sponsor olun. Hem siz, hem gençlik, hem de
spor kazansın" dedi.

MURAT SANCAR: "60 ÜLKEDEN 3 BİNE YAKIN SPORCU KATILACAK"
Erzurum 2011 Pazarlama ve Sponsorluk Direktörü Murat Sancar ise toplantıda yaptığı sunumla, sponsorluklar hakkında bilgi verdi. Murat Sancar, Kış Oyunları'nın dünyanın 60 ülkesinden 3 bine yakın sporcunun katılımıyla gerçekleşeceğini ve bunun Yaz Olimpiyatları'ndan sonra gerçekleşen en büyük organizasyon olduğunu söyledi.

BEKİR KORKMAZ: "BU TESİSLER, 2011 SONRASI BÜYÜK SPORCULARIN YETİŞECEĞİ TESİSLER OLACAK''
Erzurum 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ise Erzurum'da yeni bir dünya kurulduğunu ifade ederek, ''Bu dünyada herkesin hak ettiği yeri almasını istiyoruz. Bu tesisler, 2011 sonrası büyük sporcuların yetişeceği tesisler olacak'' dedi.
Toplantıya Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Gök, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü (GSİM) Tamer Taşpınar, Erzurum GSİM Fatih Çintimar ile şirketlerin üst düzey yöneticileri ve pazarlama müdürleri katıldı.
Toplantının ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi.
(ERS-ERS-S)