Beşiktaş Sivas ile 2-2 berabere kaldı!

Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'u İnönü Stadında ağırladı. Beşiktaş'ın gollerini Bobo ve Holosko atarken konuk takım Sivasspor'un golleri Cihan ve Kahraman'dan geldi. Maç 2-2 eşitlik ile sona erdi. Böylelikle Beşiktaş Süper Lig'e havlu atmış oldu. Sivasspor ise kümede kalma mücadelesi vermeye devam ediyor.

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan ve şampiyonluk yarışından kopan Beşiktaş İnönü Stadında Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş böylelikle yarıştan tamamen uzaklaşarak Şampiyonluk şansını gelecek sezona bıraktı.Haftalardır mağlup olmayan Sivasspor Kümede kalmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyor. 

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal göreve geldiğinden beri galibiyet almasada yenilgi yüzü görmedi.

Yarıştan kopan Beşiktaş, kümede kalma mücadelesi veren Sivas’a karşı evinde kazanamama geleneğini sürdürdü. İnönü’de ilk 3 maçını kazanan Sivas, geçen sezon 1-1’lik beraberlikten sonra bu kez 2-2 beraberlik elde etti.

Kartal da Sivas’ta oynadığı karşılaşmalarda rakibine hiç kaybetmeyip 4 kez kazandı, 1 de beraberlik aldı. Ligde son 3 maçında 7 puan yitiren Beşiktaş, Sivas ile de berabere kalınca 4 haftalık kayıp toplamda 9 puana yükseldi.

İKİNCİ KEZ OLUYOR

Siyah-Beyazlılar böylece bu sezon 2. kez üst üste 4 hafta maç kazanamadı. Sivaspor da Mesut Bakkal’ın göreve gelmesinin ardından ligde oynadğı 4 maçı da berabere bitirdi. Sadece Ankaraspor karşılaşmasını Kırmızı-Beyazlılar hükmen kazandı. Dün Yiğidolar’ın gollerini atan Kamaman ile Cihan 5’er golle takımlarının en skorer isimleri oldular. İkili aynı zamanda ikişer de asist yaptı.

2. şampiyonluğa izin vermediler

Bobo, 12. golünü atarak, Beşiktaş’taki kariyer rekorunu kırdı. Sambacı, “Fener maçında Alex arkadaşım olduğu için penaltı kaçırdığımı söylemek komplo teorisidir. Gündemde kalmak için söylüyorlar. Geçen sezon şampiyonduk. Türkiye’de işler farklı yürüyor. 2. şampiyonluğumuza izin vermediler” dedi.

Adalet yoksa tepki olur

Teknik Direktör Denizli, “Skor haricinde güzel bir akşamdı. Taraftarımız için demiyorum ama her takımın kötü tezahüratı beni üzer. Yanlışlıklar üst üste gelince kötü bir durum ortaya çıkıyor. İlk yarıda rakibin penaltı beklediği bir pozisyon vardı. İkinci yarıda bizim de bir pozisyonumuz vardı. Ama yorum yapmam. Biz sadece adil bir yönetim istiyoruz. Sahada adil muamele olmuyorsa, taraftarlar da tepki gösterir. Yine de taraftarın takıma sahip çıkması güzeldi. Onlar takımın ne yapmak istediğini görüyor. Bu maçta ‘Biz bu takıma inanıyoruz, seviyoruz, şartlar ne olursa olsun, yanındayız’ mesajı verdi. İlk yarıda iyi futbol oynayamadık. Psikolojisi bu kadar bozuk bir takım için bu normal. Batuhan ile ilgili de bir problem yok” diye konuştu.

Serdar Özkan taraftarlarla kapıştı

Tribünlerle, Serdar Özkan arasında ilk yarının sonunda gerginlik yaşandı. Kulübeden çıkarken bir taraftarın küfürü, genç oyuncuyu kızdırdı. Ağız dalaşına giren Serdar, “Çok da umurumdaydı. Ben değil Denizli düşünsün” cevabını verdi. İsmail Köybaşı arkadaşının ağzını kapatıp uzaklaştırdı ve olayın büyümesini önledi.