Barcelona Xerez'i 3-1 yendi

İspanya La Liga'da Barcelona Xerez!i 3-1 yenerek Real Madrid ile arasındaki 1 puanlık farkı korudu. Barcelona'nın gollerini Jeffren, Henry ve İbrahimoviç attı. Xerez'in tek golünü Bermejo'dan rakip ağlara bıraktı.

Diğer yandan Xerez takınından Matias Alustiza ve Valenzuela Orellana kırmızı kart ile oyundan atıldı. Xerez mücadeleyi 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Ayrıca Barcelona'nın son 24 maçında sadece 57 dakika forma giymeyen süper yıldız Lionel Messi, bu karşılaşmada Pep Guardiola tarafından kenarda dinlendirildi. Messi'nin yokluğunda ise Zlatan Ibrahimovic maçta gösterdiği başarılı performans ile maçın yıldızları arasına girdi.

Barcelona bu sonuçla birlikte ligde 84 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Xerez ise 27 puanda kalarak ligin son sırasında kaldı.

Real takipçiliği bırakmıyor!

Real Madrid zorlu Zaragoza deplasmanından Raul (50 dk.) ve Kaka'nın (82 dk.) golleriyle 2-1 galip ayrıldı. Zaragoza 'nın golünü 61. dakikada A.Colunga attı. Real bu galibiyetle puanını 83'e çıkartırken, Barcelona'yla arasındaki 1 puanlık farkı korumasını bildi