THY'nın Barcelona uçağı Trabzonspor'u finale uçuracak

Ziraat Türkiye Kupası Final maçı için Şanlıurfaya gidecek olan Trabzonspor'u Türk Hava Yolları'nın Barcelona uçağı Trabzonspor'u Trabzon'dan alıp Şanlıurfa'ya götürecek. 5 mayıs'ta oynanacak final maçı için Trabzonspor'da hazırlıklar devam ediyor.

Türk Hava Yolları'ndan özel bir talepte bulunarak Barcelona için hazırlanan özel uçakla Şanlıurfa'ya gitmek istediğini bildirdi.

THY yetkililerinin Trabzonspor'un bu teklifine olumlu cevap verdiği ve 5 Mayıs'ta Urfa'ya götürebileceklerini söylediler.

Karadeniz kulübünün yetkilileri, Barcelona ile Trabzonspor'un renklerinin bordo-mavi olmasından dolayı bu tercihi yaptıklarını ilettiler.

Trabzonspor, 5 Mayıs'ta Şanlıurfa GAP Arena'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.