Tff 3. Lig

TFF 3. Lig 4 Grup'ta Play-off mücadelesi veren Ünyespor'da sakatlar düşündürüyor.

  Ünyespor , Pazar günü lider Yimpaş Yozgatspor ile deplasmanda yapacağı maça 5 as futbolcusundan yoksun çıkacak . Yeşil-beyazlı ekipte tecrübeli oyuncular kaleci İbrahim Giray , Serdar Aydın , Mustafa Acar , Serdar Kılıç ve Emrullah Çelik ' in sakatlıklarının geçmemesi camiada şok etkisi yaptı . Tedavileri devam eden oyuncuların bugün yapılan son kontrollerinde Y . Yozgatspor deplasmanında forma giymelerinin zor olduğu belirlendi .
Teknik direktör Şenol Kaba , " Bütün sezonun emeğinin neticesinin alınacağı var olma ya da yok olma mücadelesinin verileceği Y . Yozgatspor deplasmanına tecrübeli ve sürekli ilk 11 ' de forma giyen 5 as oyuncunun kadroya giremeyecek durumda olması çok üzücü bir durum " dedi .
Futbolcuların müsabakaya yetiştirilmesi konusunda çok çaba sarf edildiği , ancak bugün yapılan son kontroller neticesinde oyuncuların kadroda yer almalarının zor olduğunun görüldüğünü ifade eden Kaba , " Tüm bu eksikliklere rağmen bu maçtan en az bir beraberlik bekliyorum " açıklamasını yaptı .