Teofilo: Beni hafife almayın

Trabzonspor Süper Lig'in ikinci yarısında gol problemini ortadan kaldırmak için transfer ettiği Teofilo Gutierrez,' Beni hafife almayın, günümü bekliyorum, atacağım goller ile takımıma en çok ben faydalı olacağım' dedi.

  Trabzonspor ' un devre arasında bü ; yü ; k umutlarla transfer ettiği ancak henü ; z resmi maç ; larda gol atma başarısı gö ; steremeyen Teofilo Gutierrez , kendisini kanıtlayıp bir ç ; ok gol atacağını sö ; yledi . Geç ; en hafta kendisine pas vermeyen Umut ' la yaşadığı diyaloğun oldukç ; a abartıldığını ifade eden Kolombiyalı futbolcu , &ldquo ; Umut bu takıma faydalı olmak iç ; in elinden gelen her şeyi yapıyor . Takımda kimseyle sorunum yoktur ve olamazda . Sadece futbol oynamaya odaklandım . Kendimi ispatlayacağım gü ; nü ; bekliyorum . Atacağım gollerle takımıma en ç ; ok ben faydalı ben olmak istiyorum ' dedi .

' BİR SIRA BİLE Ç ; OK Ö ; NEMLİ '

Trabzon Karadenizspor ile oynanan iki hazırlık maç ; ında da gol atmayı başardım ama bunu lige de yansıtmalıyım . Bana gü ; venenleri mahcup etmek istemiyorum&rdquo ; diyerek gelecek maç ; lar iç ; in umutlu olduğunu sö ; yledi .

Teofilo Eskişehir maç ; ının da kendileri iç ; in bü ; yü ; k ö ; nem taşıdığını belirtip , &ldquo ; Bu maç ; ı kazanarak ligdeki zirve takibimizi sü ; rdü ; rmek istiyoruz . Bir sıra dahi yukarıya yü ; kselmenin ne kadar ö ; nemli olduğunun farkındayız&rdquo ; yorumunu yaptı .

Trabzon , Ş . Urfa ' ya Barç ; a gibi uç ; acak

5 MAYIS ' TAKİ Ziraat Tü ; rkiye Kupası finalinde , F . Bahç ; e ile GAP Arena ' da karşılaşacak olan Trabzonspor , Ş . Urfa ' ya renkdayı Barcelona ' nın uç ; ağıyla gidecek . Bordo-mavililerin Katalan ekibine ö ; zel olarak hazırlanan uç ; akla yolculuk etmek isteğini Tü ; rk Hava Yolları ' na ilettiği , THY ' den de yanıt geldiği bildirildi .

Bu Trabzon , Ş . Urfaspor ' u kardeş kulü ; bü ; ilan etti . Bordo-mavililerin internet sitesindeki aç ; ıklamada &ldquo ; Yö ; netim kurulumuz , 23 Nisan 2010 tarih ve 163 sayılı kararla Ş . Urfaspor ' la kardeş kulü ; p olma kararı aldı&rdquo ; denildi .