Hamit ve Menajeri Fazeli: Fenerbahçe için karar aşamasındayız

Fenerbahçe'nni ısrarla istediği Hamit Altıntop için son aşamaya gelindi. Hamit Altıntop ile Menajeri Fazeli,'Fenerbahçe için karar vereceğiz' dedi.

  Fenerbahç ; e Başkanı Aziz Yıldırım ' la Bayern Mü ; nihli Hamit Altıntop ' un gelecek sezon iç ; in sö ; z kesilmişti . Milli futbolcunun İran asıllı menajeri Reza Fazeli de bu gö ; rü ; şmenin doğru olduğunu kabul etti . Fazeli , geç ; tiğimiz yaz Fenerbahç ; e Başkanı Yıldırım ile gö ; rü ; ştü ; klerini ifade ederek , ' Ben de şahsen Aziz Yıldırım ' la tanışıyorum . Kendisi hem benimle hem de Hamit ' le tanıştı ' dedi . Hamit ' in futbolda olgunluk dö ; nemini geç ; irdiğine dikkat ç ; eken Fazeli , ' Şu an form olarak en ü ; st dü ; zeyde diyebilirim . Kendisini ç ; ok zorlayan sakatlığı da atlattı . Tü ; rk Milli Takımı ' nın da en ö ; nemli oyuncularından biri . Henü ; z yü ; zde 100 bir karar vermedik . Bu durum , ö ; nü ; mü ; zdeki aylarda netleşecek . Yani karar aşamasında olduğumuzu sö ; yleyebilirim . Tabii ki en doğru kararı futbolcumla oturup konuştuktan sonra birlikte vereceğiz ' diyerek Fenerbahç ; e ' ye yeşil ışık yaktığı gö ; rü ; ldü ; .

FENERBAHÇ ; E TEKLİF ' TE Ö ; NDE!
Hamit iç ; in en ciddi taliplerin Fenerbahç ; e ve A . Madrid olduğu biliniyor . Futbolcunun B . Mü ; nih ' ten ayrılmasına kesin gö ; zü ; yle bakılırken , F . Bahç ; e ' nin teklif ettiği 4 milyon Euro ' luk ü ; cretle ö ; nde olduğu da ifade ediliyor . Ö ; te yandan F . Bahç ; e resmi sitesinden dü ; n yapılan aç ; ıklamada , Hamit ' in transfer edileceği yalanlandı ve son dö ; nemde futbolcuyla gö ; rü ; şme olmadığı bildirildi .