Gökhan Ünal antremanı yarıda bıraktı

Turkcell Süper Lig'in 31.hafta hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'nin bugünkü antremanında Gökhan Ünal sırtında oluşan ağrılar ile antremanı tamamlayamadı. Kasımpaşa maçında Bilica'nın yerini kimin dolduracağı belli oldu?

  Fenerbahç ; e Can Bartu Tesisleri ' nde , teknik direktö ; r Christoph Daum yö ; netiminde gerç ; ekleştirilen ve yaklaşık 1 , 5 saat sü ; ren ağır geç ; en antrenmanda futbolcular , koşunun ardından bir sü ; re kondisyon ç ; alışması yaparken , son bö ; lü ; mde ise taktik ağırlıklı ç ; ift kale maç ; yaparak antremanı tamamladılar .

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları nedeniyle dü ; nkü ; antrenmanda yer alamayan isimlerden Gö ; khan Gö ; nü ; l ile Selç ; uk , bugü ; nkü ; ç ; alışmanın tamamına katılırken , rehabilitasyon ç ; alışmaları sü ; ren Uğur ise antrenmanda yine yer almadı .

Bu arada , ç ; ift kale maç ; sırasında sırtında ağrı hisseden Gö ; khan Ü ; nal , ç ; alışmayı yarım bıraktı ve tesislerde tedavisi yapıldı .

BİLİCA ' NIN YERİNE BEKİR

Teknik direktö ; r Daum , taktik ç ; alışmalarında sarı kart cezalısı Bilica ' nın yerine Bekir ' e şans verdi .

Fenerbahç ; e , yarın yapacağı idmanla Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak .

Diğer yandan , antrenman sonunda Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni , kü ; ç ; ü ; k oğlu Cristian ' ı sahaya ç ; ıkararak bir sü ; re oynadı .

Bu arada , antrenman ö ; ncesi sahada , 26 yaşını dolduran Bekir iç ; in kupalı doğum gü ; nü ; kutlaması gerç ; ekleştirildi .

BAŞKAN YILDIRIM Ç ; ALIŞMAYI İZLEDİ


Fenerbahç ; e Kulü ; bü ; Başkanı Aziz Yıldırım , sarı-lacivertli takımın ç ; alışmasını saha kenarından takip etti .

İdmanın ilk dakikalarında , yö ; neticiler Ö ; mer Temelli ve Semih Ö ; zsoy ' la birlikte saha kenarına gelen ve ç ; alışmayı buradan izleyen Aziz Yıldırım , uzun sü ; re takımı takip etti . Daha sonra sportif direktö ; r Aykut Kocaman ile yö ; netim kurulu ü ; yesi Murat Ö ; zaydınlı da antrenmanı izleyenler arasına katıldı .

23 NİSAN KONUKLARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç ; ocuk Bayramı nedeniyle bir grup ilkö ; ğretim okulu ö ; ğrencisi , Fenerbahç ; e takımının ç ; alışmasını izleyenler arasında yer aldı .

Akşemsettin , Şehit Ö ; ğretmen Sevda Aydoğan ve Karlıtepe ilkö ; ğretim okullarından gelen bir grup ö ; ğrenci , ç ; alışmayı takip ederken , antrenman başlamadan ö ; nce de oyuncularla birlikte fotoğraf ç ; ektirme fırsatı yakaladılar .