Futbol benim gerçek bir erkek olmamı sağladı

Süper Lig'in 31.haftasında Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devem eden Fenerbahçe'de Bilica'nın yerine geçecek isim Bekir oldu. Bekir bugün 27.yaş gününü kutladı. Beşiktaş maçında kırmızı kart görerek bu hafta Kasımpaşa maçında cezalı olan Vederson ilginç bir açıklama yaptı.

  Futbol benim erkek olmamı sağladı

Fenerbahç ; e ' nin Televizyonuna konuşan Vederson &ldquo ; Futbol benim gerç ; ek bir erkek olmamı sağladı . Roberto Carlos ' u ö ; rnek aldım . Zico ve Parreira ' nın bende ö ; zel bir yeri vardır . Kendime 10 ü ; zerinden 7 veririm . Tü ; rk Milli Takımı ' nda oynama hayalim var . Bizdeki Santos şu anda Brezilya ' nın en iyi sol beki . Fener ' de oynamak benim iç ; in gerç ; ekleştirilmiş bir hayal . İngiltere ' de rahat forma giyebilirim . Ben yokum ama Kasımpaşa ' yı da yeneceğiz&rdquo ; aç ; ıklamasını yaptı . Vederson ' a gö ; re Sü ; per Lig ' in en iyi 11 ' i : Volkan , Gö ; khan Gö ; nü ; l , Lugano , Ferrari , Andre Santos , Emre , Mehmet Topal , Arda , Alex , Makukula , Giovani Dos Santos .

Yıldırım ' dan Kocaman destek

Fenerbahç ; e ' de sezon sonu kalıp kalmayacağı tartışılan Sportif Direktö ; r Aykut Kocaman ' a Aziz Yıldırım bir kez daha desteklediğini aç ; ıkladı ve arkasında durduğunu belirtti . Başkan , dü ; n yö ; neticilerle idmanı izlerken yanına ç ; ağırdığı Kocaman ' la sahanın ortasına doğru yü ; rü ; yerek 20 dakika kadar gö ; rü ; ştü ; . Kocaman ile şakalaşan ve konuşurken sü ; rekli gü ; len Yıldırım , daha ö ; nce de doğum gü ; nü ; nü ; kutlayan Aykut ' u kendi koltuğuna oturtmuş ve fotoğrafı kulü ; bü ; n sitesinde yayımlamıştı . Yıldırım ' ın bu tavrı &ldquo ; Kocaman futbolun tek patronu&rdquo ; olarak yorumlandı .