Fenerbahçe'den, 'Ya Adam Gibi İzle Ya Da Maça Gelme', Yalanlaması

Fenerbahçe Kulübü, bugün bir basın yayın organında yer alan ve Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Asbaşkanlardan Mahmut Uslu'ya yönelik olarak söylediği iddia edilen, "Ya adam gibi izle ya da maça gelme" sözüyle ilgili açıklama yaptı

Fenerbahçe Kulübü, bugün bir basın yayın organında yer alan ve Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Asbaşkanlardan Mahmut Uslu'ya yönelik olarak söylediği iddia edilen, "Ya adam gibi izle ya da maça gelme" sözüyle ilgili açıklama yaptı.
Fenerbahçe Kulübü, Başkan Aziz Yıldırım'ın, Asbaşkan Mahmut Uslu'ya yönelik söylediği iddia edilen, "Ya adam gibi izle ya da maça gelme" sözünün gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, söz konusu sözlerin yer aldığı gazete haberinin asılsız olduğu ifade edildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Başkanımız Aziz Yıldırım'ın Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu'ya 'Ya adam gibi izle ya da maça gelme' şeklinde serzenişte bulunduğunu iddia eden haber asılsızdır.
Başkanımızın; Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, asbaşkanımız Mahmut Uslu'yu Beşiktaş maçı sırasındaki heyecanlı duruşu nedeniyle eleştirdiği yönündeki ifadelerin yer aldığı haber tamamen kurgusaldır. Yönetimimizin, takımımızın ve taraftarımızın kenetlenerek, hedeflerimiz için birlikte yürüdüğümüz bugünlerde, bu tarz asılsız haberlerin maksadı ortadadır; kamuoyunun bu yöndeki haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz."