Aziz Yıldırım'dan sert uyarı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinde çileden çıktı.

  Pazartesiye gelmeden ö ; nce pazar gecesine dö ; nelim . . F . Bahç ; e-Beşiktaş maç ; ında hakeme tepki gö ; steren Beşiktaşlı yö ; neticilere &ldquo ; Oturun yerinize , adam gibi maç ; seyredin&rdquo ; diye uyarıda bulunan başkan Aziz Yıldırım ' ı rahatsız eden isimlerden biri de kendi asbaşkanı Mahmut Uslu ' ydu . .

Uslu ilk yarı boyunca maç ; ın tansiyonuna kendisini kaptırarak Şeref Tribü ; nü ; ' nü ; n yanındaki yö ; netim locasından sahaya mü ; dahalelerde ( ! ) bulundu . . Hemen her kararda ayağa fırlayıp hakeme , federasyona ve hatta kendi oyuncularına bile eleştiriler yapan Uslu ' yu oturduğu yerden yan gö ; zle izleyen Yıldırım , devre arasında ilk iş olarak Uslu ' nun bulunduğu locaya gitti . . Yıldırım ' ın burada Uslu ' yu sert biç ; imde uyararak &ldquo ; Adam gibi maç ; seyret&rdquo ; dediği ö ; ne sü ; rü ; lü ; yor . . Ancak bu bilgi , yö ; netim kaynaklarınca teyit edilmedi . . Ancak , Yıldırım ' ın loca ziyaretinden sonra Uslu ' nun ikinci yarıda ç ; ok daha sakin bir biç ; imde derbi maç ; ını izlediği de gö ; zlerden kaç ; madı . .

' İNÖ ; NÜ ; ' DE BÖ ; YLE Mİ YAPTILAR? '

Bu durum , yö ; netim kurulu toplantısında da gü ; ndeme geldi . . Asbaşkanlar Ali Yıldırım ve Murat Ö ; zaydınlı ' nın olayı hatırlatmaları ü ; zerine sinirlenen Aziz Yıldırım , Mahmut Uslu ' yu ' son kez ' uyardı . . &ldquo ; Bö ; yle şeyler yapmayın kardeşim , dikkatli olun&rdquo ; diyerek sö ; ze başlayan Yıldırım , &ldquo ; İnö ; nü ; Stadı ' ndaki ilk maç ; ta Beşiktaşlı yö ; neticiler bize gayet medeni davrandılar . . Misafirperverlik yaptılar . . Hiç ; bir problem yaşamadık , adam gibi gittik , adam gibi geldik . . Şeref Tribü ; nü ; ' nde bir durum olsa , gerektiğinde ben zaten duruma mü ; dahale ediyorum . . Ben Beşiktaşlı yö ; neticilere kızıyorum , ama kendi yö ; neticimiz olarak sen ayağa kalkıp , bağırıp ç ; ağırınca başkasına sö ; yleyecek sö ; zü ; mü ; z kalmıyor . . Sen niye orada durmadan bağırıp ç ; ağırıyorsun , şov mu yapıyorsun? Ne o ö ; yle her pozisyona itiraz , ' sarı kart ' diye bağırmalar . . Sanki hakem seni duyacak! Bir daha gö ; rmeyeyim . . Eğer kendini ç ; ok kaybediyorsan , bundan sonra maç ; a filan gelme , olsun bitsin . . F . Bahç ; e olarak herkese ö ; rnek teşkil etmeliyiz . . Durup dururken ortamı germen bize yakışmıyor&rdquo ; ifadelerini kullandı . .

' Evinden aldırırım ' hâ ; lâ ; unutulmadı

Yö ; netimde ciddi bir uyarı alan Mahmut Uslu ' nun ' sabıkası ' kabarık . . Geç ; en yılki G . Saray derbisinde Haldun Ü ; stü ; nel ile sö ; zlü ; tartışma yaşayan Uslu yü ; zü ; nden Ü ; stü ; nel ile Aziz Yıldırım arasında ç ; irkin bir diyalog yaşanmıştı . . Ü ; stü ; nel , Yıldırım ' a &ldquo ; Şu Mahmut ' a sö ; yle , artık kü ; fretmesin . . Yoksa bu gece onu evinden aldırırım&rdquo ; demiş . . &ldquo ; Sen de kim oluyorsun? Asıl ben seni evinden aldırırım&rdquo ; karşılığını almıştı . .

F . BAHÇ ; E Başkanı tarafından bir sü ; re tribü ; ne gelme yasağı konulan Mahmut Uslu , bazı maç ; ları stada kadar gelmesine rağmen F . Bahç ; e TV ' den izlemek zorunda kalmıştı . .