Aysan'ı İstanbul Aşk'ı bitirdi

Ankaraspor'un küme düşürülmesiyle Trabzonspor'a sessiz bir şekilde transfer olan Ömer Aysan'ın Trabzonspor ile ilişkisi karşılıklı olarak feshedildi.

  Trabzonspor ' da Şenol Gü ; neş ' in biletini kestiği Ö ; mer Aysan , İstanbul aşkı uğruna formasından oldu . Trabzonspor ' un devre arasında kadrosuna kattığı Ö ; mer Aysan , ilginç ; yaşam sayfasına bir yenisini daha ekledi . Kü ; me dü ; şü ; rü ; len Ankaraspor ' da forma giyen ve ö ; zel bir hakla transfer yapmasına izin verilen Ö ; mer tercihini bordo-mavili takımdan yana kullanmıştı . Gelişi ve gidişi sessiz olan Aysan ' ın Trabzon ile yollarının ayrılmasının nedeni yaşadığı ilişki oldu . Trabzonspor ' a transfer olduktan sonra fotomodellik yapan bir kızla tanışan genç ; futbolcu , kısa sü ; rede aşık oldu ve arkadaşıyla sö ; z yü ; zü ; ğü ; taktılar .

UYARDI AMA . . .
İstanbul ' da olan kız arkadaşı iç ; in sık sık bu şehre giden Ö ; mer , sakatlık ve hastalık bahanesiyle de hep izin aldı . Bahaneler artınca , Şenol Gü ; neş Ö ; mer ' i uyardı . Fakat bu uyarıların işe yaramamasının yanı sıra Ö ; mer , Antalya ile yapılan kupa rö ; vanş maç ; ında Giray ile de tartışınca , Şenol Gü ; neş genç ; yıldız ile yollarını ayırdı .

Trabzonspor ' dan Ö ; mer Aysan ' a teşekkü ; r mektubu yayınlandı .