İnegölspor Derbi Öncesi Tek Yürek

Hafta sonu Bursa temsilcilerinden Oyak Renault ile dönüm maçına çıkacak olan İnegölspor'da provalar tamamlandı

  Hafta sonu Bursa temsilcilerinden Oyak Renault ile dönüm maçına çıkacak olan İnegölspor ' da provalar tamamlandı . Bordo-beyazlı ekip , Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak yönetiminde yaptığı çift kale çalışması ile hazırlıklarını büyük oranda tamamlarken , İnegöl halkı ekibin etrafında kenetlendi .
İlçe stadyumunda gerçekleştirilen çift kale çalışmasını Kulüp Başkanı Yusuf Şen , SP ' li Belediye Meclisi üyesi Ayhan Baygın , Genel Kaptan Süleyman Yılmaz , Basketbol Şubesi Sorumlusu Salih Erciyas , Kulüp Müdürü Fikret Aygün ile Bordo-Beyazlı taraftar izlediler . Çalışmanın ardından taraftarlarca ekibe baklava ikramında bulunuldu .
Çalışmanın ardından bir açıklama yapan Başkan Yusuf Şen , " Küçükköy ' le oynadığımı talihsiz maçtan sonra geriye hayati önemi olan 5 maçımız kalmıştı . İlk maçımızda Bayrampaşa ' ya yenildik . Sonrasında Çerkezköy ' ü yenerek galibiyetle tanıştık . Önümüzde Renault maçı var . Tüm taraftarımızı bu derbiye bekliyoruz . Taraftarlarımız için 50 kişilik yer ayırmışlar ama taraftarımız fazla olmasının bir sıkıntı olacağını sanmıyorum . Her iki takım için de önemli bir müsabaka olacak . Herkes bu önemin farkındadır . Bu maçtan
alacağımız 3 puanla diğer maçlara daha rahat hazırlanırız . Renault maçı için galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz . Kaleci Burak haricinde takımda eksik yok . Şunu da ifade etmek istiyorum ki , İnegölspor ' un kümede kalma mücadele vermesi yakışmıyor . Bu halden kurtulup önümüzdeki sezona bakmak istiyoruz " dedi .
Genel Kaptan Süleyman Yılmaz ise , " Bursa derbisi niteliğindeki Renault maçı bizim için çok önemli . İnegöl ' deki herkes bu maçın önemini biliyor . Her iki takımda kümede kalma mücadelesi veriyor . Bunun için bu maçtan puan almamız gerekir . İnşallah istediğimiz sonucu alırız " diye konuştu . Teknik patron Nevzat Dinçbudak ' da , " Şuan ligde rahat değiliz . Futbolda centilmenliğin yanında kazanmak önemlidir . Geçen hafta tam anlamıyla çalışamadık . İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık . Ama sonuçta 3 puanı alan taraf
biz olduk . Önümüzdeki Renault maçında elimizden geleni en iyisini yapmak istiyoruz . Taraftarlarımızı İnegölspor ' a yakışır bir centilmenlikle bizi desteklemeleri istiyoruz " diye konuştu .