Yattara Tamamen İyileşti

Trabzonspor Sağlık Komisyonu Başkanı Dr. İrfan Çoşkun, Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın tıbbi bir sıkıntısının bulunmadığını ancak fizik, kondisyon ve maç eksiği bulunduğunu söyledi.

Yaşadığı sakatlığın ardından planlanan program dahilinde iyileşme gösteren Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara'nın kamuoyu tarafından en çok merak edilen durumu Fenerbahçe maçlarında oynayıp-oynamayacağı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan istekli tavırlarıyla dikkat çeten Yattara'nın performansı teknik direktör Şenol Güneş tarafından da yakında izleniyor.
Trabzonspor Sağlık Komisyonu Başkanı Dr. İrfan Çoşkun, İbrahim Yattara'nın tıbbi açıdan bir problemi bulunmadığını belirterek, "Yattara'nın tıbbi açıdan bir sıkıntısı yok. Takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Fizik, kondisyon ve maç eksiği var. Sağlık açısında bir sıkıntısı yok" şeklinde konuştu.
Fizik ve kondisyon açısında Yattara'nın ne kadar süre oynayabileceği, riske edilip edilmeyeceği teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği karara bağlı.