Vural : Fenerbahçe'den puan alacağız!

Turkcell Süper Lig'in 31.haftasında Fenerbahçe ile karşılacak olan Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 'Kimse bizi rahat sanmasın, Fenerbahçe'den puan alacağız!'dedi.

Hocam dün oynanan Trabzonspor-Kasımpaşa maçında öyle bir pozisyon vardı ki, penaltı diye itiraz etmiştiniz. Hakem Özgüç Türkalp'in kararına ne diyorsunuz?

Maçın hakemi Özgüç Türkalp, Cenk'in ceza sahasında yediği tekmeyle düşürülmesine seyirci kaldı. Hata mı bilmem ama tam gözünün önünde oldu. En fazla dört metre önündeydi, penaltıyı vermedi. Dönen top bizim kalemizde pozisyon oldu, bir oyuncumuz sarı kart gördü, az kalsın bir de gol yiyorduk.

Hocam kümede kalmanız garanti gibi, 4 haftada bir puan alsanız ya da Diyarbakırspor 1 puan kaybetse kümede kalıyorsunuz. Bu durum psikolojik olarak takımınızı Fenerbahçe karşısında rahat olmaya sevk eder mi?


Kimse hafta sonu Fenerbahçe karşısında rahat bir Kasımpaşaspor olacağını düşünmesin. Dört hafta var, bize de en az 1 puan lazım, şimdi Fenerbahçe maçında bu puanı ya da puanları kaybetsek, geri kalan üç haftada bunları alma garantimiz var mı? Yok. O halde binde bir ihtimal de olsa biz küme düşebiliriz. Hem bu nedenle hem de küme düşmesek de ligi bitireceğimiz pozisyon itibariyle kulübe gelecek olan gelir yüzünden, sadece Fenerbahçe maçı değil geri kalan tüm maçlarımızı almak için sahaya çıkacağız.

Peki hocam Fenerbahçe son 6 maçtır gol yemiyor, pozisyon bile çok az veriyor?

Farkındayım bu durum bizim ne kadar güçlü bir takımla karşılaşacağımızı gösteriyor ama dediğim gibi bizim için ilk hedef ligde kalmayı garantilemek ardından da daha üst sıralara çıkmak bu nedenle Fenerbahçe'den alacağımız puan ya da puanlara çok ihtiyacımız var, ona göre hazırlanıp, ona göre oynayacağız.


Sabah