Materazzi takım arkadaşı Balotelli'yi dövdü

Şampiyonlar Ligi yarı Final maçında Barcelona'yı 3-1 yenen İnter'in savunma oyuncusu Materazzi, 20 yaşındaki takım arkadaşı Balotelli'yi soyunma odasına giderken tekme dövdü. İbrahimoviç bu kavgaya tanık oldu ve çok ilginç karşıladı.

Barcelona'nın golcüsü Zlatan Ibrahimovic, 3-1 sona eren Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçından sonra Marco Materazzi'nin Mario Balotelli'yi kovalayıp yakaladıktan sonrada tekme tokat dövdüğünü açıkladı.

İsveçli golcü İbrahimoviç, maç sonunda basın mensuplarına verdiği röportajda "Materazzi'nin tünelde Balotelli'ye saldırdığını gördüm. Daha önce böyle bir şeye tanık olmamıştım" dedi.

Interin Eto'o karşılığnda takas ettiği İbrahimoviç, "Materazzi yerinde olsaydım Mario'yu yalnız bırakırdım. Ancak Materazzi'nin saldırdığını görünce serseme döndüm. Eğer bana öyle saldırsaydı onu bir saniye düşünmeden yere sererdim" ifadelerine yer verdi.

Takım arkadaşlarıyla soyunma odasına gittikten sonra da bu konuyu konuştuklarını belirten Ibrahimovic, "Onun gibi tecrübeli bir ismin galibiyeti kutlamak yerine genç bir oyuncuyla uğraşması çok garip" şeklinde konuştu.

Balotelli 3-1'lik zaferden sonra takım arakadaşları ile kutlamaya katılmamış ve formasını yere atarak soyunma odasının yolunu tutmuştu.