Bayern Münih sahasında Lyon'u ağırlıyor

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih sahasında Fransız ekibi Lyon'u konuk ediyor. Bayern Münih evinde oynayacağı maçta avantajlı bir skor elde edip rövanş maçında Lyon'un karşısına rahat şekilde çıkmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekibi Bayern Münih bugün saat 21.45’te Allianz Arena'da Fransız ekibi Lyon’u konuk edecek. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde Manchester United’ı eleyen Bayern Münih ile çeyrek finalde Real Madrid’i eleyen Lyon karşı karşıya gelecek.

Almanya Bundesliga’da fırtına gibi esen ve son lig maçında Hannover'i 7-0 yenen Bayern Münih evinde oynayacağı Lyon maçında avantajlı bir skor elde edip rövanş maçına rahat şekilde çıkmak istiyor. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazandığı 2001 yılındaki başarısını tekrar etmek istiyor.

Bayern Münih'in savunma oyuncusu Philipp Lahm, son lig maçındaki 7-0'lık sonucun bir şey ifade etmediğini söylerken, takım arkadaşı Bastian Schweinsteiger, Lyon'un Real Madrid ile Bordeaux'yu elediğini hatırlattı, rakibi asla küçümsememeleri gerektiğini belirtti. Alman ekip, yarınki maça, cezalı olan kaptan Mark van Bommel'den yoksun çıkacak.

Hafif sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Frank Ribery, Lyon maçında forma giyebilecek. Teknik direktör Louis van Gaal, van Bommel'in oynayamayacak olmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez yarı final mücadelesine çıkacak olan Lyon takımında Mathieu Bodmer, Jean-Alain Boumsong ve Jean Makoun’un oynayıp oynamayacağı maç saatinde netlik kazanacak.

TAKIMLARIN TAHMİNİ KADROLARI


BAYERN MÜNİH

Hans-Joerg Butt
Philipp Lahm
Martin Demichelis
Daniel Van Buyten
Danijen Pranjic
Bastian Schweinsteiger
Franck Ribery
Arjen Robben
Thomas Mueller
Ivica Olic
Mario Gomez

LYON

Hugo Lloris
Anthony Reveillere
Cris
Jeremy Toulalan
Aly Cissokho
Miralem Pjanic
Kim Kallstrom
Maxime Gonalons
Michel Bastos
Cesar Delgado
Lisandro Lopez